Συμβαίνει τώρα:
Κόσμος

Εκκενώθηκε κτίριο στη Στοκχόλμη λόγω διαρροής αερίου – Κίνδυνος έκρηξης!

Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν εκκενώσει κτίριο στη Στοκχόλμη, που βρίσκεται κοντά σε εργαστήριο με διαρροή αερίου, καθώς υπάρχει κίνδυνος έκρηξης.

Το κτίριο βρίσκεται κοντά στο Ινστιτούτο Καρολίνσκα, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διάσημα πανεπιστήμια στον κόσμο. Σύμφωνα με τον εκρπόσωπο της Αστυνομίας, η διαρροή ξεκίνησε από δωμάτιο του έβδομου ορόφουΤουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν νοσηλευτεί. “Ίσως είναι τολουόλιο, που σε συμπυκνωμένη μορφή μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο πυρκαγιάς ή έκρηξης…”.

 

 

ΠΗΓΗ: RUSSIA TODAY

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τέσσερις νεκροί και 17 αγνοούμενοι από καταστροφικές κατολισθήσεις στην Κίνα - Ενεργοποίηση συστήματος έκτακτης ανάγκης
Το υπουργείο διαχείρισης έκτακτης ανάγκης κάλεσε τις ομάδες διάσωσης να καταβάλουν «κάθε δυνατή προσπάθεια» για την ανέλκυση των αγνοουμένων
Αστυνομία στην Κίνα