Κόσμος

Σοκαριστική ρατσιστική διαφήμιση απορρυπαντικού στην Κίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει διαφήμιση απορρυπαντικού πλυντηρίου στην Κίνα.

Το σποτάκι ξεκινά με μια νεαρή Κινέζα να έρχεται αντιμέτωπη με έναν μαύρο που φορά ένα λερωμένο t-shirt. Τη στιγμή που σκύβει να τη φιλήσει, του βάζει μια κάψουλα από το συγκεκριμένο απορρυπαντικό και τον ρίχνει με το κεφάλι στο πλυντήριο. Μετά το πλύσιμο βγαίνει Κινέζος και το μπλουζάκι του πεντακάθαρο.

via GIPHY

via GIPHY

“Είμαι αηδιασμένος” ήταν το μήνυμα που συνόδευε τη διαφήμιση που ανέβασε στο facebook ο Christopher Powell που ζει στην Κίνα. Οι περισσότεροι χρήστες που έχουν δει το συγκεκριμένο βίντεο το περιγράφουν “αηδιαστικό” και “φριχτό”.

Η διαφήμιση που προβλήθηκε στην κινεζική τηλεόραση και τις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στον μήνα θυμίζει παλιά ιταλική διαφήμιση του 2007 όπου ένας γεμάτος λευκός άντρας πλένεται και βγαίνει μυώδης μαύρος.

Πηγή: RT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Την «όρεξη» του Τραμπ για τη Γροιλανδία θέλουν να κόψουν Γερμανία και Βρετανία στέλνοντας δυνάμεις του ΝΑΤΟ
Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει στις 9 Ιανουαρίου πως οι ΗΠΑ θα πρέπει να αποκτήσουν τη Γροιλανδία, προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη μελλοντική κατάληψή της από τη Ρωσία ή την Κίνα
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βάλει σταθερά στο στόχαστρό του τη Γροιλανδία
Η Κούβα απαντά στις απειλές Τραμπ: «Έτοιμοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος»
«Η Κούβα είναι ένα ελεύθερο, ανεξάρτητο και κυρίαρχο έθνος. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι θα κάνουμε», ξεκαθαρίζει ο Κουβανός πρόεδρος, Μιγκέλ Ντίαζ-Κανέλ
Η σημαία της Κούβας
Κλιμακώνονται οι διαμαρτυρίες στο Ιράν: Το Ισραήλ «παρακολουθεί στενά» την ώρα που ετοιμάζει επίθεση εναντίον της Χεζμπολάχ στο Λίβανο
Πάνω από 500 οι νεκροί διαδηλωτές στο Ιράν - Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι οι διαμαρτυρίες είναι «εσωτερική υπόθεση του Ιράν», αλλά «θα είναι εξοπλισμένος για να ανταποκριθεί με δύναμη, αν χρειαστεί»
Γυναίκα σε διαμαρτυρία υπέρ του Ιράν