Πολιτική

Απειλές και επίθεση στο twitter από τον Χρήστο Παππά στην δημοσιογράφο Μαρία Δεναξά

Ένα tweet της ανταποκρίτριας του Mega στο Παρίσι, Μαρίας Δεναξά στάθηκε αφορμή για να δεχθεί επίθεση από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά ο οποίος χρησιμοποίησε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι χρήστες του twitter.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 H Μαρία Δεναξά έγραψε στο twitter: «Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει Πάσχα. Από το πρωί εκκολάπτει αυγά του φιδιού σε διόδια, εθνικές οδούς και αλλού, όπου γνωστοί Χρυσαυγίτες μοιράζουν φέιγ βολάν».

 

Τότε δέχθηκε μπαράζ μηνυμάτων με χαρακτηρισμούς τόσο από τον Χρήστο Παππά όσο και από άλλους χρήστες του twitter. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο της έγραψε: «Πρακτοράκια, αμερικανικομμουνιστές, ρουφιάνες και κλαψομαρίες. Το αυγουλάκι σας μέρες που είναι. ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΑ».

Και έγραψε επίσης:

 

Στο Facebook η συνάδελφος απαντώντας έγραψε τα εξης:

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν αρκετά υβριστικά μηνύματα στον λογαριασμό της Μαρίας Δεναξά αλλά δεν τα αναπαράγουμε για ευνόητους λόγους…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για Ηλιούπολη: Να αποσυρθεί το επίμαχο βίντεο με τα δύο 17χρονα κορίτσια – Το ΕΣΡ και η Δικαιοσύνη θα πράξουν τα δέοντα
«Είναι επιτακτική ανάγκη να αποσυρθεί άμεσα το επίμαχο βίντεο και να σταματήσει η αναπαραγωγή του, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς τις οικογένειες αυτές, αλλά και προς το σύνολο της κοινωνίας»
Πολυκατοικία 8
Παύλος Μαρινάκης: Η παραβατικότητα στα πανεπιστήμια θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται από την κανονική αστυνομία
«Για εμένα, όταν στο ζύγι μπαίνει η ασφάλεια πολίτη, φοιτητή, καθηγητή, με όλες αυτές τις ψευτο-ευαισθησίες της αριστεράς και της υποτιθέμενης προόδου, η ασφάλεια και η εφαρμογή του νόμου πρέπει να μπαίνει παραπάνω»
Ο Παύλος Μαρινάκης