Πολιτική

Υπέρ του διορισμού των προέδρων ΤΑΠΙΤ και ΤΑΥΤΕΚΩ ψήφισε η Επιτροπή ΔΕΚΟ

Με τη θετική γνώμη της πλειοψηφίας της Επιτροπής ΔΕΚΟ διορίζονται ως πρόεδρος του ΤΑΠΙΤ, ο Βασίλης Πρωτοπαπάς και ως πρόεδρος του ΤΑΥΤΕΚΩ, ο Σταμάτης Υπερήφανος.

Η εισήγηση του υφυπουργού Εργασίας, Τάσου. Πετρόπουλου για την τοποθέτηση του κ. Πρωτοπαπά στο Ταμείο Πρόνοιας Ιδιωτικού Τομέα και του κ. Υπερήφανου στο Ταμείο Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας έγινε δεκτή με τις ψήφους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. «Παρών» δήλωσαν η ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων. Αρνητικά ψήφισαν η ΧΑ και το ΚΚΕ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΞ για τις επιθέσεις στο Ιράν: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, ενεργοποιήσαμε τη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων»
«Κοινός τόπος ότι ο έλεγχος του πυρηνικού και βαλλιστικού προγράμματος, ώστε να μην αποκτήσει το Ιράν πυρηνικό όπλο, αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή»
Υπουργείο Εξωτερικών 6
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έγινε δεκτή από τον Ντόναλντ Τραμπ και τον ενημέρωσε για την πρόοδο στις σχέσεις με την Ελλάδα
Η πρέσβης των ΗΠΑ συναντήθηκε ακόμη με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς, τον υπουργό Πολέμου, Πιτ Χέγκσεθ και τον υπουργό Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 9
Συνάντηση Γιώργου Γεραπετρίτη με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικλ Ρήγας, στην Ουάσιγκτον
Η συνάντηση εντάσσεται στην επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στις ΗΠΑ - Στο επίκεντρο, σύμφωνα με το ΥΠΕΞ, η προστασία των χριστιανικών πληθυσμών στη Μέση Ανατολή
Γεραπετρίτης και Ρήγας