Πολιτική

Βουλή – Ασφαλιστικό: Καρέ – καρέ τα έκτροπα των Χρυσαυγιτών! (ΦΩΤΟ)

Μπάχαλο ξανά στη Βουλή με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να δημιουργούν για μία ακόμη φορά επεισόδια, που τελικά έφεραν την διακοπή της συνεδρίασης για μισή ώρα! Ο Γιάννης Λαγός αποβλήθηκε από την αίθουσα αλλά... παραμένει μέσα!

Η λέξη “βλάκας”, που ακούστηκε αρκετές φορές να λέει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, στο ελληνικό Κοινοβούλιο ήταν… λεπτομέρεια μπροστά σε όλα ακολούθησαν! Ο προεδρεύων της Βουλής, κ. Λαμπρούλης, ζήτησε από την αστυνομική φρουρά να απομακρύνει τον Χρυσαυγίτη βουλευτή από την αίθουσα, διακόπτοντας την συνεδρίαση!

Για περίπου μισή ώρα ακολούθησε πανδαιμόνιο! Ο Λαγός, παρακινούμενος από την υπόλοιπη κοινοβουλευτική Ομάδα της ΧΑ αρνήθηκε να βγει από την Ολομέλεια και  οι βουλευτές της ΧΑ έκαναν “αλυσίδα” για να μην μπορούν οι άνδρες ασφαλείας της Βουλής να τον πάρουν έξω. Μάλιστα, ακολούθησαν αντεγκλήσεις και μικροεπεισόδια!

Παράλληλα, η πρόταση του Νίκου Βούτση να δοθεί ένα λεπτό στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΧΑ, Χρήστο Παππά να τοποθετηθεί και μετά να εξέλθει ο αποβληθείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, έπεσε… στο κενό!

Εδώ να σημειώσουμε πως οι παρεμβάσεις του Προέδρου της Βουλής καταγράφονταν, αφού βουλευτές της Χρυσής Αυγής είχαν βγάλει τα κινητά τους και βιντεοσκοπούσαν τα πάντα!

Μετά από μισή ώρα διακοπής (και… κλασσικής μουσικής από το κανάλι της Βουλής), η συνεδρίαση ξεκίνησε ξανά, ωστόσο αυτό που προκύπτει είναι πως ο Γιάννης Λαγός παραμένει κανονικά στο έδρανό του!

Δείτε στις παρακάτω εικόνες όλα όσα συνέβησαν στη Βουλή

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ σε συνάντηση με την ομάδα της Αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα – Την Τρίτη θα συναντηθεί με Τασούλα και Γεραπετρίτη
Την Τετάρτη το πρωί, στις 10:00, η νέα πρέσβης των ΗΠΑ θα μεταβεί στο μέγαρο Μαξίμου για την πρώτη επίσημη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Μαρινάκης: Άστοχη επικοινωνιακά η διαχείριση του κλεισίματος των ΕΛΤΑ από την διοίκηση – Δεν υπάρχει διάθεση υπαναχώρησης  
«Η κυβέρνηση επί της ουσίας της απόφασης να κλείσουν κάποια καταστήματα και να μην μπαίνει μέσα εκατομμύρια μια εταιρεία που είναι στο Υπερταμείο δεν είναι αντίθετη»
Υποκατάστημα των ΕΛΤΑ
29
Το μεγάλο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το συρτάκι - «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα»
Την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα - «Ως πρέσβης ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας για την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 20