Πολιτική

“Βαριά” πόθεν έσχες για Μιχαλολιάκο και Ζαρούλια

Ένα από τα πιο βαριά πόθεν έσχες πολιτικών αρχηγών σε ετήσια εισοδήματα έχουν ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και η σύζυγός του, βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια.

Τα εισοδήματα που δήλωσε ο επικεφαλής της ΚΟ της Χρυσής Αυγής ήταν συνολικά 188.246 ευρώ και 82.804 ευρώ, δηλαδή συνολικά 271.050 ευρώ! Έχουν από κοινού εγγραφές σε 10 ακίνητα, τα οποία είτε έχουν ποσοστό ιδιοκτησίας 100% ή με μικρότερα ποσοστά και αφορούν 8 καταστήματα, ένα διαμέρισμα και ένα ακίνητο 70 τ.μ. σε έκταση 4.500 τ.μ. που ο Νίκος Μιχαλολιάκος απέκτησε από κληρονομία το 2005, στο οποίο κατέχει την ψιλή κυριότητα κατά 25% και έχει φορολογητέα αξία 4.592,70 ευρώ. Δεν έχει μετοχές .

Από κοινού έχουν δηλώσει ότι έχουν τραπεζικές καταθέσεις ύψους 183.372 ευρώ και στις τέσσερις συστημικές τράπεζες, ενώ κάποιες καταθέσεις που είχαν σε δολάρια λίρες Αγγλίας πλέον δηλώνουν ότι είναι μηδενικοί. Δεν έχουν οχήματα. Ο γενικός γραμματέας της ΧΑ ήταν κάτοχος μιας ατομικής επιχείρησης από το 1993 και η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια είναι μέτοχος ΑΕ που κληρονόμησε το 2002.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς