Πολιτική

Στο παρασκήνιο ο “πόλεμος” ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τα ειδικά μισθολόγια

Μαίνεται, παρασκηνιακώς, ο πόλεμος… μεταξύ της Κυβέρνησης και των ΑΝΕΛ για την τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που παγώνει μέχρι το 2018 μισθολόγια και προαγωγές στα ειδικά μισθολόγια και για την οποία απειλούν με «βέτο» εάν δεν αποσυρθεί ή δεν διορθωθεί.

Την αποκάλυψη της αντίθεσης των ΑΝΕΛ στην τροπολογία μπορεί να έκανε μεν ο εισηγητής του Πολυνομοσχεδίου του κόμματος Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο ΣΚΑΙ λέγοντας όταν ρωτήθηκε πως η θέση μας είναι «Βέτο. Είπαμε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα…» πριν λίγο όμως μιλώντας στο βήμα της Ολομέλειας κράτησε σιγή ιχθύος… για το θέμα.

Υπερασπίσθηκε με πάθος το Πολυνομοσχέδιο επί μακρώ… και δεν είπε κουβέντα για την τροπολογία… παρ΄όλο ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο που λίγες ώρες νωρίτερα είχε παραδεχθεί ότι υπάρχει θέμα… στα Κανάλια….

Μάλιστα ο κ. Καμμένος, στην τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε πως μετά την κατάθεση της τροπολογίας τα τηλέφωνα μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων πήραν κυριολεκτικά φωτιά και σημείωσε πως οι εντολές, προφανώς από τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο είναι πως εάν δεν αλλάξει η συγκεκριμένη τροπολογία δεν πρόκειται να την ψηφίσουν….

Τακτική που δείχνει πως ακόμα μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων υπάρχουν συνεννοήσεις…
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θεόφιλος Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητώ την άρση ασυλίας μου, ώστε να αποδειχθεί χωρίς καμία αμφιβολία η αθωότητά μου
Ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ υποστηρίζει ότι η παρέμβασή του αφορούσε αποκλειστικά την επίσπευση πληρωμής νόμιμων δικαιωμάτων αγρότισσας και δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης
Θεόφιλος Λεονταρίδης
Μαρινάκης κατά Τσίπρα για διάγγελμα Μητσοτάκη: «Όσο πέφτει στις δημοσκοπήσεις, τόσο περνάει πάνω από τον πήχη του θράσους»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζει ότι οι πολίτες έχουν ανάγκη από λύσεις και όχι από πολιτικούς που, όπως αναφέρει, επιλέγουν «φτηνά κόλπα» και αναπαράγουν «ξεπερασμένα συνθήματα»
Παύλος Μαρινάκης
Δημοσκόπηση Alco: Στο 11,8% «ψαλιδίστηκε» το προβάδισμα της ΝΔ λόγω ΟΠΕΠΕΚΕ, 18,6% αναποφάσιστοι, το 15% βλέπει θετικά το κόμμα Καρυστιανού
Δυσαρεστημένοι εμφανίζονται οι πολίτες αναφορικά με την απόδοση και την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης, στον απόηχο των εξελίξεων στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Εκλογές 188
Αιχμηρή ανάρτηση Τσίπρα για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Το μόνο ασυμβίβαστο είναι του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα»
Ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορεί τον Κυρ. Μητσοτάκη ότι, υπό την πίεση των αποκαλύψεων για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αναδιπλώθηκε στο ζήτημα του ασυμβίβαστου υπουργού και βουλευτή
Αλέξης Τσίπρας 18