Πολιτική

Κατατέθηκε το νέο ασφαλιστικό στη Βουλή! Όλο το χρονοδιάγραμμα

Κατατέθηκε στη Βουλή το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, κάτι που είχε προαναγγείλει ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Την Μεγάλη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει η συζήτηση, ενώ η ψήφιση θα γίνει περίπου στις 10 Μαϊου.

Κατατέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο ελληνικό Κοινοβούλιο το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, όπως είχε προαναγγείλει νωρίτερα και ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση για το σχέδιο νόμου στις αρμόδιες Επιτροπές θα ξεκινήσει από τη Μεγάλη Δευτέρα.

Η πρώτη ανάγνωση αναμένεται να γίνει την Μεγάλη Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη μετά το Πάσχα θα γίνει η δεύτερη ανάγνωση.

Η ψήφισή του αναμένεται να γίνει στις 10 Μαΐου. Εδώ να υπενθυμίσουμε πως σημαντικές παρατηρήσεις αντισυνταγματικότητας στο νομοσχέδιο σημειώνει σε γνωμοδότηση του το Ελεγκτικό Συνέδριο, η Ολομέλεια του οποίου σε διάσκεψη που διεξήχθη χθες, Πέμπτη και κράτησε πολλές ώρες, έκρινε μία προς μία τις επικείμενες ασφαλιστικές ρυθμίσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άγριος καυγάς Κυρανάκη – Κουτσούμπα για το ατύχημα με τον Προαστιακό στην Πάτρα: «Σου δώσαμε και αξία, θα παίξεις στα κανάλια»
Όπως είπε ο κ. Κυρανάκης, πέντε μέρες πριν, ο δήμαρχος της Πάτρας είχε λάβει μία επιστολή από το σωματείο μηχανοδηγών, που έλεγε ότι σε αρκετά σημεία χρειάζονται παρεμβάσεις του Δήμου
Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Δημήτρης Κουτσούμπας 6
Ένταση στη Βουλή ανάμεσα σε Λαζαρίδη και Λιακούλη: «Απαράδεκτο το σχόλιο περί "χουντικής" κυβέρνησης» - «Παρακολούθησε το μοντάζ της Ομάδας Αλήθειας»
Ο Μακάριος Λαζαρίδης αφού πρώτα χαρακτήρισε απαράδεκτη τη δήλωση της Ευαγγελίας Λιακούλη που έκανε λόγο για «χουντική» κυβέρνηση, κάλεσε τον ΠΑΣΟΚ να καταδικάσει το σχόλιό της
Ευαγγελία Λιακούλη - Μακάριος Λαζαρίδης
Δημοσκόπηση Real Polls: Πτώση για τη ΝΔ λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ – Το 77,4% δεν πιστεύει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταπολεμήσει τη διαφθορά
Παρά την υποχώρηση των ποσοστών της ΝΔ σε σχέση με τον Ιούνιο, το κυβερνών κόμμα εξακολουθεί να διατηρεί διψήφιο προβάδισμα από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ
Κάλπη στις εκλογές 19