Κόσμος

Ο θείος του Πιστόριους παραδέχεται πως ο “Blade Runner” δολοφόνησε τη Ρίβα

Έχουν περάσει 3 χρόνια από τον θάνατο της Ρίβα Στέενκαμπ και ο θείος του Νοτιοαφρικανού παραολυμπιονίκη παραδέχεται πως ο Όσκαρ Πιστόριους τη δολοφόνησε.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μιλώντας αποκλειστικά στο site Metro, o θείος του Όσκαρ Πιστόριους Άρνολντ δέχεται τα ευρήματα της δικαστικής υπόθεσης βάσει των οποίων ο “Blade Runner” κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ. Ο διάσημος παραολυμπιονίκης ζει μέχρι σήμερα με τον θείο του Άρνολντ που τον στήριζε σε όλη του τη ζωή.

“Επί τρεις μήνες εξέτασαν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Φυσικά αποδέχομαι τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν στο δικαστήριο”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Απέρρριψε ωστόσο τους ισχυρισμούς του βιβλίου “Oscar vs the Truth” πως ο Όσκαρ χτύπησε με ρόπαλο κρίκετ τη Ρίβα πριν την πυροβολήσει.

Ενώ ο Όσκαρ Πιστόριους εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες δολοφονίας της Ρίβα Στέενκαμπ, ο θείος του δέχεται τα ευρήματα των αρχών. Χαρακτήρισε παράλογους τους ισχυρισμούς του βιβλίου που ήθελαν το ζευγάρι να καυγαδίζει μία ώρα, τον Όσκαρ να τη χτυπά με το ρόπαλο κρίκετ και τελικά να την πυροβολεί όταν κλειδώθηκε στην τουαλέτα. “Πρέπει να είναι ανόητος όποιος έγραψε το βιβλίο. Πρέπει να είναι ο πιο χαζός άνθρωπος που έχω ακούσει ποτέ”, ανέφερε χαρακτηριστικά για το βιβλίο των αδερφών Thomas και Calvin Mollet.

Ο έξι φορές χρυσός παραολυμπιονίκης μένει μόνος να υποστηρίζει πως πυροβόλησε κατά λάθος την κοπέλα του Ρίβα Στέενκαμπ περνώντας την για εισβολέα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 2013. Υποστήριξε πως χρησιμοποίησε το ρόπαλο του κρίκετ όταν κατάλαβε το λάθος του για να σπάσει την πόρτα του μπάνιου. Βρίσκεται πλέον εν αναμονή της νέας καταδικαστικής απόφασης που θα του ανακοινωθεί τον Ιούνιο.

Πηγή: Metro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κύπρος: Ισραηλινή εταιρεία αγόρασε ολόκληρο χωριό στην Κύπρο - Έκαναν αίτηση για σπίτια, κατασκήνωση και οινοποιείο στην Τρόζενα
Σκοπός του Ισραηλινού επενδυτή που δηλώνει «ερωτευμένος με το χωριό», είναι να το μετατρέψει σε προορισμό γαλήνης, ηρεμίας και ευεξίας για επισκέπτες, που θα φιλοξενούνται σε εξήντα, πολυτελή δωμάτια
Κύπρος
«Δεν είναι η αρχή ούτε επιδημίας ούτε πανδημίας» καθησυχάζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τον χανταϊό
Το κρουαζιερόπλοιο MV Hondius είναι στο επίκεντρο της διεθνούς προσοχής από τότε που έγινε γνωστό ότι τρεις επιβάτες πέθαναν και ότι η ύποπτη αιτία ήταν ο χανταϊός
Το κρουαζιερόπλοιο Hondius