Πολιτική

Παπαδόπουλος (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Παραιτούμαι αν ο ΦΠΑ πάει στο 24%

Την παραίτησή του θα υποβάλλει σε περίπτωση αύξησης του ΦΠΑ στο 24% ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων είπε: «Υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης. Δεν αντέχεται Φ.Π.Α. στο 24%».

Να σημειωθεί ότι η κόρη του, Έλενα Παπαδοπούλου, είναι από τον περασμένο Νοέμβρη γενική γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής, στο Υπουργείο Οικονομικών.

ΠΗΓΗ: trikalavoice.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 6
Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για τις φωτιές στην Πάτρα: Ζητούσε 112 και μετά προέτρεπε τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις εντολές
«Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα - Άκουσα τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112»
Καμένα αυτοκίνητα στην Πάτρα 218