Πολιτική

Σαμαράς κατά ΣΥΡΙΖΑ και με μηνύματα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στον ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Σαμαράς από το βήμα του συνεδρίου ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον καταρρέει σε όλα τα πεδία, σε αντίθεση με τη Νέα Δημοκρατία που στηρίζει τις μεταρρυθμίσεις.

Υπεραμύνθηκε της πολιτικής του, λέγοντας πως όταν η Νέα Δημοκρατία επί των ημερών του έβγαλε το προεκλογικό σποτάκι, κάποιοι τον κατηγόρησαν πως κινδυνολογεί, ενώ πλέον του λένε “και λίγα τους είπες τότε”.

Με αυτό τον τρόπο ο κ. Σαμαράς απάντησε και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, από όπου υπήρχαν πολλές φωνές που αντιδρούσαν στην τότε τακτική του πρώην πρωθυπουργού.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε πως πλέον οι πολίτες γνωρίζουν ποιός τους είπε την αλήθεια και στήριξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως “καλά τους λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετακόμισε σε ένα παράλληλο κόσμο”.

Επεσήμανε χαρακτηριστικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει με τα σπίρτα σε μία αποθήξη γεμάτη με καύσιμα και πως κάποιος πρέπει να τους πάρει τα σπίρτα από τα χέρια, επισημαίνοντας πως οι μόνοι που μπορούν να το κάνουν είναι οι νεοδημοκράτες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νικήτας Κακλαμάνης απάντησε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η κλήρωση για τους ανώτατους δικαστές στην υπόθεση Τριαντόπουλου θα γίνει τη Δευτέρα
Απαντήσεις έδωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, στις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον του η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενημερώνοντας...
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης
Μητσοτάκης σε Σίσι: Οι χώρες μας πυλώνες σταθερότητας – Προειδοποίηση σε Ερντογάν: Κανένα παράνομο τετελεσμένο δεν μπορεί να έχει ισχύ στο μέλλον
«Είμαστε αποφασισμένοι να έχουμε αυτή την εταιρική στρατηγική σχέση με την Ελλάδα, με αμοιβαίο σεβασμό», είπε ο Πρόεδρος της Αιγύπτου
Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλ Σίσι 11
Προσωπικός Αριθμός Πολίτη: Στον «αέρα» η πλατφόρμα μέσα στις επόμενες 10 ημέρες – Τι θα ισχύσει με τις ταυτότητες
«Βρισκόμαστε πια στις τελευταίες συνεννοήσεις, οι πλατφόρμες που χρειάζονται είναι έτοιμες και μένει μέσα στον Μάιο να βγούμε στον αέρα», τόνισε ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Η εφαρμογή gov.gr wallet στα κινητά
«Πυρά» Κακλαμάνη κατά Κωνσταντοπούλου μετά τις καταγγελίες της για τη δικογραφία των Τεμπών - «Επιθυμεί προνομιακή πρόσβαση»
«Να πει ότι ψάχνει δικαιολογίες για τη μη ενημέρωση των βουλευτών της, οι οποίοι για πρώτη φορά χθες πήγαν να δουν τη δικογραφία» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης 10