Πολιτική

Αυτός είναι ο βουλευτής με την Porsche – Κυκλοφορεί με ανοιχτή οροφή ακόμα κι όταν βρέχει!

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας, είναι ο κάτοχος της Porsche που βρίσκεται στο πάρκινγκ της Βουλής.

Όπως εξήγησε ο κ. Καβαδέλλας μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, “Tatiana Live”, στο “Epsilon”, πρόκειται για ένα παλιό μοντέλο αυτοκινήτου, το οποίο έχει βάλει προς πώληση.

“Μου χρώσταγε κάποιος 3.500 ευρώ, το υπολογίσαμε για 7.000, δηλαδή για να μην χάσω τα χρήματα αυτά ανέλαβα εγώ να το πάρω και να κάνω την πώληση. Πλην, όμως, επειδή δεν πωλείται 7.000 το έβαλα μετά 6.000, πάλι τίποτα και τώρα το έβαλα 5.900 και περιμένω μήπως χτυπήσει το τηλέφωνο…”.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, “Tatiana Live” στο Epsilon

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων κυκλοφορεί με την ανοιχτή την οροφή ακόμα κι όταν… βρέχει! Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό την ημέρα του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, όταν ο κ. Καβαδέλλας ήθελε να περάσει από την Ηρώδου Αττικού. Αν και κατάφερε να περάσει από το πρώτο “μπλόκο”, στο δεύτερο τον σταμάτησαν με αποτέλεσμα να περιμένει μέσα στη βροχή με ανοιχτή την οροφή του αυτοκινήτου.

Όλα άρχισαν όταν ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο Facebook που έκανε τον γύρο των social media.

 

 

Μεγαλεία! Μία Porsche παρκαρισμένη στο parking βουλευτών της Βουλής. Η Porsche ανήκει σε βουλευτή ο οποίος μάλιστα κυκλο…

Δημοσιεύτηκε από Nicos Hassapopoulos στις Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βραχυκύκλωμα» από τα μπλόκα των αγροτών δέκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα: Τα αιτήματα και οι κοινωνικές αντιδράσεις
Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποίησε ότι τα μπλόκα που στρέφονται εναντίον άλλων κοινωνικών ομάδων οδηγούν στην υπονόμευση των αιτημάτων των αγροτών
Μπλόκο αγροτών 13
Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκαλεί έκτακτο συνέδριο για την τύχη του Κινήματος Δημοκρατίας – Στον «αέρα» το κόμμα
«Στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, στο Έκτακτο Συνέδριο που συγκαλώ, θα πάρουμε όλοι μαζί την απόφαση για το μέλλον του Κινήματος Δημοκρατίας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
21