Πολιτική

Λιποθύμησε στη Βουλή βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων

Ένα λιποθυμικό επεισόδιο είχε στους διαδρόμους της Βουλής η βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Η κα Μεγαλοοικονόμου λιποθύμησε την ώρα που έβγαινε από το γραφείο του κόμματος στην Βουλή. Τις πρώτες βοήθειες της παρείχε αμέσως ο γιατρός της Βουλής, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο προκειμένου η βουλευτής να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αυτοψία Φάμελλου στη Γλυφάδα: «Σοβαρότατες οι ευθύνες της κυβέρνησης, η ασφάλεια από τις πλημμύρες απαιτεί πολιτικές επιλογές»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής και ενημερώθηκε από τον δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Παπανικολάου, για τα έργα αποκατάστασης
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, στη Γλυφάδα 7