Οικονομία

Στα κόκκινα το χρηματιστήριο

Εκ διαμέτρου αντίθετη σε σχέση με τη χθεσινή η εικόνα που παρουσιάζει στην έναρξή της η σημερινή συνεδρίαση του χρηματιστηρίου της Αθήνας.

Στις 10:40 ο τζίρος κινούνταν κάτω από το 1,5 εκατομμύριο ευρώ και ο Γενικός Δείκτης κατέγραφε πτώση της τάξης του -1,23% και διαμορφωνόταν στις 556,71 μονάδες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Πιερρακάκης στο ECOFIN: «Ζητάμε παράταση στην εξαίρεση της φορολογίας καυσίμων για αγροτικό τομέα, ναυσιπλοΐα και αεροπλοΐα»
«Είμαστε στην πρωτοπορία της πράσινης μετάβασης, με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ευρώπη», τόνισε ο Υπουργός Οικονομικών
Ο υπουργός Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης
Πιερρακάκης για Shein και Temu: «Η Ελλάδα στηρίζει την άμεση επιβολή δασμών στα μικροδέματα από τρίτες χώρες»
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους τελωνειακούς δασμούς με τον ΥΠΟΙΚ να υποστηρίζει ότι η Ελλάδα στηρίζει πλήρως την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για κατάργηση του ελάχιστου ποσού των 150 ευρώ
Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριακος Πιερρακάκης 108