Πολιτική

Γιατί έστησε Τσίπρα και Μέρκελ για την τριμερή ο Ολάντ!

Δεν ήταν Εγγλέζος στο ραντεβού του και πως άλλωστε; Είναι Γάλλος. Ο Φρανσουά Ολάντ έστησε για 20 λεπτά την Ανγκελα Μέρκελ και τον Αλέξη Τσίπρα στο ραντεβού τους που ήταν προγραμματισμένο για τις 11 το πρωί.

Ο κ. Ολάντ μάλλον άργησε να ξυπνήσει και καθυστέρησε για να απολαύσει τα αγαπημένα του κρουασάν. Έφτασε στις 11.17 για να συναντήσει τους άλλους δυο ηγέτες και επιτέλους η συνάντηση είναι σε εξέλιξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τον Στέργιο Καλπάκη προτείνει για γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος
Για την θέση του γραμματέα αναμένεται να προτείνει τον πρώην εκπρόσωπο τύπου Στέργιο Καλπάκη, για εκπρόσωπο Τύπου τον Κώστα Ζαχαριάδη ενώ για την θέση της αναπληρώτριας γραμματέως του κόμματος, την Αναστασία Σαπούνια
Ο Στέλιος Καλπάκης 2