Πολιτική

Τηλεοπτικές άδειες: Οι υπηρεσίες του υπουργείου διαψεύδουν τον Παππά! Έγγραφο ντοκουμέντο

Την ώρα που ο Νίκος Παππάς κάνει λόγο για "σκοπιμότητες όσων αμφισβητούν" τα στοιχεία που έχει παραθέσει για τον αριθμό ιδιωτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας ελεύθερης λήψης στην Ευρώπη, οι ίδιες οι υπηρεσίες του υπουργείου τον διαψεύδουν.

Για παράδειγμα, ο κ. Παππάς ισχυρίζεται ότι στην Γερμανία λειτουργούν μόλις έξι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Σε σχετική επιστολή -που αποκαλύπτει το Liberal.gr- με αποδέκτη τον ίδιο που εστάλη στις 16/11/2015 και αριθμό πρωτοκόλλου Α.Π.: Φ.20.05/ 152 / KΦ, το γραφείο τύπου της πρεσβείας μας στο Βερολίνο τον ενημερώνει ότι υφίστανται συνολικά πενήντα επτά (57) τηλεοπτικοί σταθμοί σε λειτουργία στην γερμανική επικράτεια που εκπέμπουν με ψηφιακή, επίγεια ευρυεκπομπή (DVB.t) ενώ οι ιδιωτικοί σταθμοί που λειτουργούν υπό τις «προϋποθέσεις Παππά» είναι 32.

Τον κ. Παππά έσπευσε να αδειάσει επίσης ο Ευρωβουλευτής του κόμματός του (και συνταγματολόγος) κ Κώστας Χρυσόγονος ο οποίος ως ευρωβουλευτής γνωρίζει πολύ καλά το ευρωπαϊκό περιβάλλον. Ο κ. Χρυσόγονος με σημερινές του δηλώσεις υποστήριξε ότι:

«Στο Βέλγιο, από το οποίο έχω εμπειρία και έχει περίπου τον ίδιο πληθυσμό με την Ελλάδα, γνωρίζω ότι εκπέμπουν κάποιες δεκάδες κανάλια. Σε άλλες χώρες είναι λιγότερα» προειδοποιώντας τον υπουργό Επικρατείας ότι η τροπολογία του θα εκπέσει όχι μόνον από τα Ελληνικά Δικαστήρια αλλά και από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου:

«Υπάρχει επίσης και θέμα ως προς την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου έχει κρίνει ότι καθεστώς κρατικού μονοπωλίου δεν είναι επιτρεπτό, βάσει του Άρθρου 10 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου» είπε ο κ. Χρυσόγονος εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον αρμόδιο υπουργό επικρατείας.

 

ΠΗΓΗ: LIBERAL

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης κάνει «άνοιγμα» στη Μαρία Καρυστιανού: «Θέλω να μιλήσω μαζί της για να φτιαχτεί αντικυβερνητικό μέτωπο»
Ωστόσο, ο ανεξάρτητος βουλευτής, ο οποίος συμπορεύεται με το Κίνημα Δημοκρατίας, ξεκαθάρισε ότι δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε επικοινωνία με τη Μαρία Καρυστιανού
Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Αλέξανδρος Αυλωνίτης
5
Η Μαρία Καρυστιανού στο μπλόκο της Νίκαιας: «Το νέο κόμμα σύντομα θα διεκδικήσει την ψήφο της κοινωνίας» – Το μήνυμα προς τους αγρότες
«Ο μεγάλος αγώνας που ξεκίνησε με τη δικαίωση της κόρης μου έχει καταλήξει σε μία μάχη κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς σε ένα όραμα για μία ελεύθερη Ελλάδα»
Η Μαρία Καρυστιανού επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια Λάρισας
14
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
Στο σύντομο βίντεο στο TikTok, δεν έλειψε και μια χιουμοριστική νότα, καθώς πριν ξεκινήσει την τοποθέτησή του, αστειεύεται λέγοντας ότι πρώτα πρέπει να φτιάξει τα μαλλιά του
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
24