Πολιτική

Απείλησε βουλευτές ο Φλαμπουράρης για το ”Πόθεν Έσχες” του!

Απίστευτη «λογοκρισία» με ασπίδα την οικογένεια του και την εμπρηστική επίθεση που έγινε στο σπίτι του και απειλές με νομικές πρωτοβουλίες (!) θέλησε να επιβάλει ο εξ απορρήτων συνεργάτης του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα και υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης στον βουλευτή της ΝΔ Μάριο Σαλμά όταν αναφέρθηκε στις υποθέσεις για τις οποίες ελέγχεται από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής, στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό.

Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης αντέδρασε στην αναφορά του βουλευτή της ΝΔ Μάριου Σαλμά που μιλώντας στον Προϋπολογισμό είπε ότι βάση του Συντάγματος ο υπουργός θα έπρεπε να είχε αυτοδίκαια εκπέσει από το βουλευτικό του αξίωμα.

Ο κ. Αλέκος Φλαμπουράρης ζήτησε να παρέμβει στη συζήτηση λέγοντας «Θa παρακαλούσα πολύ να αναζητήσετε τα επίσημα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στην αρμόδια Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής και την πρώτη και την δεύτερη φορά. Μην συνεχίζεται τον λασποπόλεμο που έχει ξεκινήσει πριν τις εκλογές από τα γνωστά διαπλεκόμενα συμφέροντα και είχε ως αποτέλεσμα τον εμπρησμό της οικίας μου και δυστυχώς την δημιουργία μιας δύσκολη κατάσταση στο σπίτι μου. Παρακαλώ μην συνεχίσετε γιατί θα με αναγκάσετε να προβώ σε πράξεις και πρωτοβουλίες που δεν έχω κάνει μέχρι τώρα. Σέβομαι τις απόψεις όλων όμως όταν αυτές αγγίζουν τα όρια της ανεντιμότητας παρακαλώ να μην συνεχιστούν».

Ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς απάντησε στην επίθεση του υπουργού Επικρατείας λέγοντας του «εγώ δεν αναφέρομαι σε στοιχεία του Πόεθν Έσχες σας, εγώ αναφέρομαι στο άρθρο 57 του Συντάγματος που αναφέρει ότι « βουλευτής που είναι ιδιοκτήτης ή εταίρος ή μέτοχος ή μέλος του διοικητικού συμβουλίου επιχείρησης που λαμβάνει έργα ή μελέτες ή προμήθειες του Δημοσίου, οφείλει μέσα σε 8 ημέρες από την εκλογή του θα πρέπει με δήλωση του να γίνει οριστική, να επιλέξουν με δήλωσή τους μεταξύ του βουλευτικού του αξιώματος ή των παραπάνω έργων ή ιδιοτήτων. Αντιθέτως αυτοδίκαια εκπίπτει από το βουλευτικό του αξιώματος». Αυτό σας είπα, και δεν αναφέρθηκα σε τίποτε άλλο.

Αίσθηση πάντως προκάλεσαν οι δηλώσεις από την Τ. Χριστοδουλοπούλου προς τον βουλευτή της ΝΔ Μάριο Σαλμά: «και εσείς που ξέρετε τα στοιχεία του Πόθεν Έσχες του Υπουργού… από αυτά που γράφουν τα ΜΜΕ;» αλλά και η ατάκα « δεν θα κρίνουμε τώρα αυτή την περίπτωση, το θέμα είναι εξαιρετικά περίπλοκο…» (!)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες της Κρήτης θα συναντηθούν στις 17:00 με τον Κωστή Χατζηδάκη στην Αθήνα
Στη συνάντηση που θα έχουν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Κρήτης με τον Κωστή Χατζηδάκη θα είναι παρών και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Τσιάρας
Αγρότες έξω από το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης
Νίκος Ανδρουλάκης: Το «σκληρό ροκ» κατά της κυβέρνησης για τους αγρότες και το «καρφί» για τον Τσίπρα
«Μπορούμε να συνεννοηθούμε όταν υπάρχει κοινή κατεύθυνση», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι «δεν υπάρχουν Μεσσίες, υπάρχουν οράματα, προγράμματα και σχέδια»
Νίκος Ανδρουλάκης