Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Ποιόν θα στηρίξει ο Άδωνις στον δεύτερο γύρο

Χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί το τελικό αποτέλεσμα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι βέβαιο πως τερματίζει στη τέταρτη θέση.

Ωστόσο με τα εκλογικά κέντρα της Αθήνας να ενσωματώνονται διαρκώς φαίνεται πως ο Άδωνις Γεωργιάδης αν και τέταρτος αυξάνει τα ποσοστά του και δεν αποκλείεται να λάβει και διψήφιο ποσοστό, κοντά στο 10%.

Πλέον όμως το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ποιόν θα στηρίξει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο δεύτερο γύρο. Θα στηρίξει τον κ. Μεϊμαράκη που τερμάτισε πρώτος ή τον κ. Μητσοτάκη που έλαβε τη δεύτερη θέση.

Θεωρείται κάτι περισσότερο από βέβαιο πως ο Άδωνις Γεωργιάδης θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάτι που είχε αφήσει να εννοηθεί και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μάχης.

Ο κ. Γεωργιάδης είχε δηλώσει πολλές φορές πως οι θέσεις του ταυτίζονται περισσότερο με εκείνες του κ. Μητσοτάκη, οπότε είναι σίγουρο πως θα τον στηρίξει.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως και οι ψηφοφόροι που ψήφισαν τον Άδωνι Γεωργιάδη θα στηρίξουν τον κ. Μητσοτάκη, αλλά σίγουρα θα επηρεάσουν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 12
Έπεσαν οι υπογραφές για τα 157 χλμ. του ΒΟΑΚ - Μητσοτάκης: «Σπουδαία ημέρα για την Κρήτη, ας την υποδεχτούμε ενωμένοι»
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους τοπικούς φορείς, με φόντο τα τροχαία δυστύχημα στην Κρήτη, προαναγγέλλοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί
Η στιγμή της υπογραφής στην εκδήλωση για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη 28
Μέτρα για την ασφάλεια στα πανεπιστήμια ανακοινώνει η υπουργός Παιδείας: Οι «ποινές» σε «ταραχοποιούς» φοιτητές και σε πρυτανικές αρχές που δεν εφαρμόζουν τους νόμους
Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να λάβει νέα μέτρα και να προβεί και σε βελτιώσεις σε νομοθετήματα που είχε φέρει ως σήμερα για την ασφάλεια στα πανεπιστήμια
Αμφιθέατρο πανεπιστημίου