Πολιτική

Εκλογές ΝΔ: Δεν είχαν γραμμένο τον Σαμαρά στο κόμμα!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους στην εφορευτική επιτροπή όταν έψαχναν και έψαχναν και έψαχναν αλλά δεν έβρισκαν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά στους εκλογικούς καταλόγους.

Ο κ. Σαμαράς έφτασε στο εκλογικό τμήμα στην Καλαμάτα μαζί με την σύζυγό του Γεωργία για να ψηφίσει, αλλά από την στιγμή που δεν τον έβρισκαν αναγκάστηκε να συμπληρώσει αίτηση επανεγγραφής στο κόμμα! Κι αυτό, γιατί μόνο έτσι είχε δικαίωμα να ψηφίσει.

Για το τι ψήφισε, σύμφωμα με τον Βηματοδότη, ο ίδιος δεν λέει, αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι δεν έδωσε γραμμή σε κανέναν από τους «δικούς» του. «Στη Μεσσηνία, στην εκλογική μου περιφέρεια, ήρθε πρώτος ο Μεϊμαράκης» ακούστηκε να λέει, για να συμπληρώσει: «Δεν ασχολήθηκα και ούτε στον δεύτερο γύρο θα ασχοληθώ».

πηγη: Βηματοδοτης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς