Πολιτική

Ο Καμμένος πήρε θέση για τους ομοφυλόφιλους! Και στον στρατό…

Δεδομένη είναι η δυνατότητα επιλογής της σεξουαλικής ζωής του καθενός και αυτό ισχύει και για τους στρατιωτικούς. Αυτή είναι η θέση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου για τους ομοφυλόφιλους και επισήμανε ότι δεν είναι ομοφοβικός.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν υπέρ του συμφώνου καθώς όπως είπε ο ΥΕΘΑ και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, “η στάση μας θα καθοριστεί από πολλούς παράγοντες και θα λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας την απόφαση της Εκκλησίας». Τάχθηκε εναντίον της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. 

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Γεραπετρίτης στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Καλούμε τη Ρωσία να σταματήσει άμεσα την επιθετικότητά της
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας καταδίκασε έντονα την παραβίαση του εναέριου χώρου της Εσθονίας από τρία ρωσικά μαχητικά, τονίζοντας ότι «η τρίτη φορά είναι μοτίβο» και όχι σύμπτωση
Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης στο Σ.Α. του ΟΗΕ 2