Αθλητικά

Ολυμπιακός: Ώρα αποχωρήσεων! Ποιοι φεύγουν

Οι περισσότερες ομάδες σαρώνουν την αγορά, προκειμένου να ενισχυθούν στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κόντρα στο ρεύμα, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να "ξεφορτώσει" το ρόστερ του.

Ο Μάρκο Σίβλα έκανε προπόνηση με 35 ποδοσφαιριστές, πράγμα που δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να ενεργοποιήσει το πλάνο αποχωρήσεων, προκειμένου να μπορεί να δουλέψει σωστά με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να έχει στη διάθεσή του.

Ο Γούτας πήγε στην Ξάνθη, ο Μπεν στον Λεβαδειακό, ενώ ο Πουλίδο θα συνεχίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την καριέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο Ερνάνι δεν υπολογίζεται και θα επιστρέψει στην Πόρτο, από την οποία ήρθε δανεικός στον Ολυμπιακό, ενώ οι Αυλωνίτης και Γιαννιώτας έχουν προτάσεις από την Κύπρο.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει ακόμα στο εξωτερικό να βρει ομάδα στον Τσανδάρη, ενω θέλει να παραχωρήσει και τον Μανιάτη, προκειμένου να μπορέσει να πάρει λεπτά συμμετοχής, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα