Κόσμος

Επίθεση στο Παρίσι: Σύλληψη Βέλγου στην Τουρκία! (ΦΩΤΟ)

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε έναν Βέλγο μαροκινής καταγωγής, με την υποψία ότι έψαξε και καθόρισε τις τοποθεσίες εναντίον των οποίων το Ισλαμικό Κράτος εξαπέλυσε τις επιθέσεις της προηγούμενης Παρασκευής στο Παρίσι. Αυτό μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο Dogan.

Ο Άχμετ Νταχμάνι, 26 ετών, συνελήφθη σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην παραλιακή πόλη της Αττάλειας, σύμφωνα με το Dogan, το οποίο δεν διευκρίνισε ποιες είναι οι πηγές του. Τούρκοι αξιωματούχοι προς το παρόν δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο.

Όπως ανέφερε το τουρκικό πρακτορείο, ακόμη δύο άνδρες, και οι δύο Σύροι πολίτες, συνελήφθησαν σε έναν κοντινό αυτοκινητόδρομο με την υποψία ότι είχαν σταλεί από το ΙΚ για να διασφαλίσουν την ασφαλή διέλευση του Νταχμάνι μέσω των συροτουρκικών συνόρων.

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία πρόσεξε για πρώτη φορά τον Νταχμάνι όταν έφτασε αεροπορικώς στην Αττάλεια και τον εντόπισε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καθ' οδόν ο Ζελένσκι προς την Άγκυρα για συνάντηση με Ερντογάν - «Θα περιμένω τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι θα περιμένει τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν για να πραγματοποιήσει κατ' ιδίαν συνομιλίες σχετικά με τον τριετή και πλέον πόλεμο
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι