Ελλάδα

Κινητοποιήσεις αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ

Άρχισαν... τα όργανα. Οι εργαζόμενοι στα λιμάνια προχωρούν σε κινητοποιήσεις, οι αγρότες αποφασίζουν την Κυριακή αν θα... ζεστάσουν τα τρακτέρ τους και οι καθηγητές και δάσκαλοι... δίνουν ραντεβού έξω από το υπουργείο Παιδείας.
 

Σε σειρά δράσεων και κινητοποιήσεων θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα η ΑΔΕΔΥ, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη των ομοσπονδιών-μελών της ΑΔΕΔΥ και των Σωματείων του Δημοσίου, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η αρχή θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στη 1 το μεσημέρι, όποτε θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με την ΟΛΜΕ και τη ΔΟΕ, συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Παιδείας για το θέμα των κενών θέσεων στα σχολεία.

Επιπλέον, την ημέρα ψήφισης των προαπαιτούμενων μέτρων θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή, ενώ ξεκινάει προετοιμασία για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου για πανεργατική απεργία σε συνεργασία με όλα τα συνδικάτα, με στόχο την ακύρωση των μνημονιακών μέτρων.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη» – Η κατάθεση στο ελληνικό FBI
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
39
Ένας 38χρονος κουρέας πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ήταν υγιής και γυμνασμένος, δεν ξέρουμε τι έγινε» λένε οι συγγενείς του
«Είπε στον φίλο του ότι θα έμπαινε να κολυμπήσει γιατί μετά ήθελαν να πάνε για φαγητό και δεν ήθελε να κολυμπήσει μετά με γεμάτο στομάχι» λέει ο αδερφός του άτυχου 38χρονου
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική 1