Κόσμος

Όνειρο ζωής! Φοιτητές τη στέλνουν στην Disneyland (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Kathryn Thompson, που εργάζεται τα τελευταία 10 χρόνια στο Acorn Coffee Shop στο Πανεπιστήμιο Elon, στη Βόρεια Καρολίνα, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έκαναν για εκείνη οι φοιτητές του πανεπιστημίου. Συγκέντρωσαν χρήματα για να κάνουν το όνειρο της γλυκιάς μαγείρισσας των πεντανόστιμων cake που λατρεύουν πραγματικότητα. Ένα πλήρες πακέτο διακοπών για την ίδια και την οικογένειά της στην Disneyland.

 

“Αυτό είναι το όνειρό μου”, δήλωσε συγκινημένη. Η Thompson, που εργάζεται στην καφετέρια πάνω από μια δεκαετία, κάθε χρόνο κερδίζει την αγάπη και τον θαυμασμό όλων των φοιτητών.

Οι δύο φοιτήτριες, Smith-Williams και Zisholtz, έμαθαν για πρώτη φορά το όνειρο της τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν τους είπε πως ο αυτιστικός εγγονός της αγαπά τον Μίκυ Μάους και ήθελε πάντα να τον πάει στην Disneyland.

Ερεύνησαν το κόστος για ολόκληρη την οικογένεια και βρήκαν πως το ταξίδι θα μπορούσε εύκολα να χρηματοδοτηθεί αν οι μισοί φοιτητές του πανεπιστημίου Elon έδιναν μόλις 2 δολάρια. Σε λιγότερο από ένα μήνα κατάφεραν να συγκεντρώσουν 6.500 δολάρια. Ντυμένες με μπλουζάκια Μίκυ Μάους και κρατώντας σακούλες με δώρα της Disney, οι δύο φοιτήτριες έδωσαν το δώρο στη γλυκιά γυναίκα που δάκρυσε από συγκίνηση. “Σας ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ”.

Πηγή: Huffingtonpost

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μαλαισία: 7 νεκροί σε ναυάγιο λέμβου με μετανάστες κοντά στα σύνορα με την Ταϊλάνδη
Οι μαλαισιανές αρχές έχουν ανασύρει τουλάχιστον επτά σορούς και έχουν διασώσει 13 επιζώντες, μετά την ανατροπή σκάφους που μετέφερε μέρος ομάδας περίπου 300 μεταναστών, πιθανότατα από τη Μιανμάρ
Ναύτης της Μαλαισιανής Υπηρεσίας Θαλάσσιας Επιβολής του Νόμου ελέγχει έναν επιζώντα που διασώθηκε από το πλήρωμα ενός αλιευτικού σκάφους, μετά τη βύθιση ενός σκάφους από το Buthidaung της Μιανμάρ κοντά στα σύνορα Μαλαισίας-Ταϊλάνδης