Κόσμος

Θρήνος για 23χρονη καλλονή! Έπεσε στον γκρεμό για μια φωτογραφία

Θρήνος για την 23χρονη Zoe Woolmer μετά τον τραγικό θάνατο στο Kings Canyon στην Αυστραλία. Θέλησε να ποζάρει σαν να φαίνεται ότι κρέμεται στην άκρη του γκρεμού. Δεν υπολόγισε σωστά και έπεσε στο κενό, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Ένα χρόνο μετά τον θάνατό της, στις 15 Ιουνίου 2014, άνοιξε ο φάκελος της τραγικής υπόθεσης. Βρισκόταν σε ξενάγηση της εταιρείας The Rock Tour που διοργανώνει εκδρομές στην περιοχή όταν έπεσε από ύψος 30 μέτρων ενώ πόζαρε για μια φωτογραφία. “Δεν είδα την πτώση της. Άκουσα μια κραυγή και μου πήρε λίγο χρόνο να καταλάβω τι είχε συμβεί. Δεν έβγαιναν λέξεις από το στόμα της. Μόνο αγκομαχητά. Με κοίταζε και της είπα: “τα σωστικά συνεργεία είναι στον δρόμο γλυκιά μου. Μην ανησυχείς, δεν θα σε αφήσω”, σημείωσε η ξεναγός Rebecca Gethen. Ήταν μόνο 6 εβδομάδες στη δουλειά και αυτή ήταν η τέταρτη σόλο ξενάγησή της.

Ο επικεφαλής δασοφύλακας στο Watarrka National Park, Michael Rawnsley, περιέγραψε πως έφτασε κοντά στην 23χρονη. Έμεινε μαζί της καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Μέχρι που τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να την ανασύρουν.

Κατέληξε από τα πολλαπλά τραύματα στο σημείο. Οι καταθέσεις των μαρτύρων καίνει την εταιρεία The Rock Tour. Οι ξεναγοί ενθαρρύνουν τους τουρίστες να κατέβουν στο συγκεκριμένο σημείο για να βγάλουν φωτογραφίες που δημιουργούν την αίσθηση ότι κρέμονται στον γκρεμό. Στον λογαριασμό μάλιστα της εταιρείας στο Facebook υπάρχουν φωτογραφίες τουριστών να στέκονται στο σημείο από όπου έχασε τη ζωή της η 23χρονη Zoe Woolmer.

H Zoe Woolmer, όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, προσπαθούσε να κατέβει στο σημείο για να βγάλει φωτογραφία όταν έπεσε στο κενό. Η οικογένεια της αδικοχαμένης 23χρονης ταξίδεψε στην Αυστραλία για τη διερεύνηση της υπόθεσης που θα διαρκέσει 3 ημέρες.

Πηγή: Guardian, Abc

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Politico: Ο αιώνας της ταπείνωσης για την Ευρώπη μπορεί να έχει ήδη αρχίσει – Η συμφωνία με τον Τραμπ και οι ομοιότητες της υποταγής της Κίνας στη Βρετανία
Ο Τραμπ χρησιμοποιεί την στρατιωτική και τεχνολογική υπεροχή των ΗΠΑ για να πιέζει για μονομερείς συμφωνίες την Ευρώπη
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο Ντόναλντ Τραμπ 1
Επιτυχημένη η τελική δοκιμή για την υψηλότερη γέφυρα του κόσμου στην Κίνα – Άντεξε 96 βαρέα φορτηγά
Τα εγκαίνια της εντυπωσιακής γέφυρας έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη Σεπτεμβρίου και θα μειώσει τον χρόνο ταξιδιού μεταξύ Λιουτζί και Ανλόνγκ από 2 ώρες σε μόλις 2 λεπτά
Η εντυπωσιακή γέφυρα Huajiang Grand Canyon στην Κίνα
1
Η Γαλλία στο χείλος του χάους: Ο Μπαϊρού ρισκάρει, το κίνημα «Μπλοκάρουμε τα Πάντα» φουντώνει, η Λε Πεν καραδοκεί και ο Μακρόν αγωνιά
Ποια θα είναι η επόμενη μέρα στη Γαλλία - Οι επιλογές του Μακρόν - Οι περισσότεροι Γάλλοι θέλουν διάλυση της Βουλής, νέες εκλογές και παραίτηση Μακρόν
Μακρόν Μπαϊρού 43