Πολιτική

Ένοπλες Δυνάμεις…παροχής υπηρεσιών

Ο πτέραρχος Γιάγκος και ο ναύαρχος Χηνοφώτης μέχρι χθες τουλάχιστον δήλωναν άγνοια για την πιθανή τοποθέτησή τους -του ενός ή του άλλου- στη θέση του υπηρεσιακού ΥΕΘΑ.

Δεν γνωρίζουμε αν έχουν κολακευθεί από την προοπτική να γίνουν ΥΕΘΑ για μερικές μέρες. Υπηρεσιακοί ΥΕΘΑ σε Ένοπλες Δυνάμεις που οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης, αλλά ειδικά αυτές των τελευταίων ετών ,μετέτρεψαν σε ΕΔ “παροχής υπηρεσιών”.
Πως και γιατί;

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ώρα αποφάσεων στο Μέγαρο Μαξίμου για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Διχασμένοι οι βουλευτές της ΝΔ για Βορίδη και Αυγενάκη
Στους κόλπους της ΚΟ της ΝΔ το κλίμα, σε μεγάλο ποσοστό, είναι υπέρ των θέσεων του Μ. Βορίδη - Αντίθετα για τον Λ. Αυγενάκη, υπάρχουν αρκετοί βουλευτές που εκτιμούν ότι «πλήγωσε την παράταξη»
Αυγενάκης και Βορίδης
Διπλωματικές πηγές για τη Ρηματική Διακοίνωση της Λιβύης στον ΟΗΕ: Απορρίπτουμε κάθε ενέργεια που βασίζεται σε άκυρες και ανυπόστατες συμφωνίες
«Καμία αντίδραση δεν πρόκειται να αποθαρρύνει την ελληνική κυβέρνηση από το να ασκεί, με υπευθυνότητα και έμπρακτα, τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας»
Ο χάρτης που έδωσε η Λιβύη 46
Ρηματική διακοίνωση της Λιβύης στον ΟΗΕ αμφισβητεί τη γραμμή της Ελλάδας ακόμα και νότια Κρήτης
Το επίσημο έγγραφο της Τρίπολης δείχνει για πρώτη φορά τα όρια που θέτει η Λιβύη βάσει του παράνομου Τουρκολιβυκού Μνημονίου τα οποία εκτείνονται όχι μόνο δυτικά αλλά και νότια της Κρήτης
Ο χάρτης που έδωσε η Λιβύη 36