Οικονομία

Επικεφαλής ΔΕΚΟ βρέθηκε στον ιδιωτικό τομέα με 10.000 ευρώ το μήνα

Δικαστικές περιπέτειες είναι πιθανό να αντιμετωπίσει παλιός πολιτικός που είχε διατελέσει υπουργός και ο οποίος ύστερα από πολλά χρόνια πολιτικής αποστρατείας είχε επανέλθει στο τιμόνι μεγάλης ΔΕΚΟ.

Ο εν λόγω πολιτικός όταν εγκατέλειψε τη ΔΕΚΟ συνέχισε την καριέρα του στο διοικητικό συμβούλιο μεγάλης ιδιωτικής εταιρείας με μηνιαία αποζημίωση δέκα χιλιάδων ευρώ.

Η θέση και η αμοιβή τσίγκλισαν την περιέργεια ανθρώπων του κυρίου Νικολούδη και όπως βλέπει ο Κάλχας στα σπλάχνα σιτευτού μόσχου, έπεσαν σε λαβράκια που μπορεί να εμπίπτουν ακόμα και στη δικαιοδοσία της ποινικής δικαιοσύνης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα