Κόσμος

Λευκός καρχαρίας ξεβράστηκε σε παραλία – Τον έσωσαν πολίτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξανά στο φυσικό του περιβάλλον μετά την έγκαιρη επέμβαση των λουόμενων βρίσκεται ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας που ξεβράστηκε σε παραλία.

Όταν οι λουόμενοι αντίκρισαν τον αρσενικό καρχαρία κοντά στη South Beach στο Chatham, στη Μασαχουσέτη, άρχισαν να τον καταβρέχουν με νερό.

Οι αξιωματούχοι χρειάστηκαν περίπου μια ώρα για να οδηγήσουν το θηλαστικό πίσω στην ανοιχτή θάλασσα, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο Stuart Smith, που οδήγησε τον καρχαρία πίσω στην ανοιχτή θάλασσα, ανέφερε ότι είχαν συγκεντρωθεί περίπου 40 άνθρωποι κοντά στον καρχαρία.

“Όλοι προσπαθούσαν να σώσουν τον καρχαρία. Πριν από 30 χρόνια θα ήθελαν να τον σκοτώσουν και τώρα ήθελαν να τον σώσουν”, δήλωσε στο περιοδικό The Providence Journal.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ρωσία εξαπέλυσε «μια από τις μεγαλύτερες επιθέσεις της στο Κίεβο» - Κάτοικοι βρήκαν καταφύγιο στο μετρό
Άμεση ήταν η αντίδραση της Πολωνίας, με τη Βαρσοβία να κλείνει τα ξημερώματα τον εναέριο χώρο της στα σύνορα με την Ουκρανία, κοντά στις πόλεις Λούμπλιν και Ρζεσζόφ
Κατεστραμμένη πολυκατοικία από βομβαρδισμούς στο Κίεβο 19