Αθλητικά

“Θέλει τον Κακουτά της Τσέλσι ο Ολυμπιακός”

Ο Γκαέλ Κακουτά είναι το νέο όνομα που γράφτηκε σε γαλλική ιστοσελίδα και φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Η ιστοσελίδα “footmercato” αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του τον Γκαέλ Κακουτά. Ο 23χρονος εξτρέμ ανήκει στην Τσέλσι και έχει συμβόλαιο για ακόμη μία σεζόν με την πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ράγιο Βαγιεκάνο με την οποία είχε γεμάτη σεζόν αλλά ο Μουρίνιο δεν φαίνεται ότι τον υπολογίζει.

Το δημοσίευμα γράφει ότι οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη από τους “μπλε” και στον ίδιο προσφέρουν τετραετές συμβόλαι συνεργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα