Πολιτική

Φαρμάκι για την Ελλάδα: Αρκετό χρόνο και μίλια σπαταλήσαμε!

Δεν μας συμπαθούσε και ποτέ ιδιαίτερα ο υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας. Και τα αισθήματά του τα έδειξε και προσερχόμενος στο σημερινό Eurogroup ο Άλεξ Στουμπ.

“Έχουμε σπαταλήσει πολλά μίλια” είπε ο Φινλανδός υπουργός Οικονομικών, φτάνοντας στο κτίριο όπου θα συνεδριάσει το Eurogroup, εκφράζοντας με αυτή τη φράση το γεγονός πως ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση στο ελληνικό ζήτημα.
Ο πάντα… γλυκομίλητος Φινλανδός είπε ακόμη πως δεν έχει μεγάλες προσδοκίες για σήμερα.

Στο μεταξύ, ο Ιρλανδός υπουργός, Μάικλ Νούναν δεν απέκλεισε πως μπορεί να υπάρξει και νέο έκτακτο Eurogroup, την Πέμπτη, πριν από την προγραμματισμένη Σύνοδο Κορυφής.


Ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών Λουίς Ντε Γκίντος εκτίμησε ότι είναι “απίθανο” να υπάρξει συμφωνία σήμερα, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως “μένει λίγος χρόνος, όμως μένει χρόνος”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε βίντεο από τον καυγά της στη Βουλή με τους Μαρκόπουλο και Λαζαρίδη: «Με λέει γυμνοσάλιαγκα», «Τραμπούκοι»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας συνοδεύει την ανάρτησή της με αιχμές κατά της ΝΔ και το hashtag #parakratos, μετά το επεισόδιο στην Ολομέλεια
Λαζαρίδης και Μαρκόπουλος, βίντεο Κωνσταντοπούλου
Νίκος Παπανδρέου για Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο: Η ποινικοποίηση διαφορετικών απόψεων δεν είναι μέρος της ταυτότητας του ΠΑΣΟΚ
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί κριτική στην απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη, υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα δεν είναι «μονοπρόσωπο» και δεν έχει ανάγκη «συρρίκνωσης»
Νίκος Παπανδρέου
Κυριάκος Βελόπουλος: Η χούντα έκανε σοβαρή δουλειά στις εξορύξεις πετρελαίων, ούτε ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν δημοκράτης
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επιχείρησε μάλιστα να... προλάβει τις αντιδράσεις, υπογραμμίζοντας ότι δεν αμφισβητεί τον χαρακτήρα του καθεστώτος
Βελόπουλος
ΠΑΣΟΚ για Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο: Δεν διεγράφη για τις απόψεις του, αλλά για συστηματική υπονόμευση
Από τη Χαριλάου Τρικούπη κάνουν λόγο για απαξίωση των κεντρικών πολιτικών πρωτοβουλιών του κόμματος και επιχειρούν να απαντήσουν στις εσωκομματικές αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη 
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος 7