Πολιτική

Οι πρώτες φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα μετά το “ξύλο” από τους θεσμούς

Το πιο εφιαλτικό 6ωρο της ζωής του πρέπει να έζησε σήμερα στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι φωτογραφίες κατά την αναχώρησή του από τη συνεδρίαση με τους εκπροσώπους των θεσμών, είναι ενδεικτικές.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι φανερά σκεπτικός και καταβεβλημένος, απόρροια της απίστευτης πίεσης που του ασκήθηκε από τους εκπροσώπους των θεσμών και κυρίως το ΔΝΤ, το οποίο απαίτησε πρόσθετα επώδυνα μέτρα, στήνοντάς τον στη γωνία… της διαπραγμάτευσης.

Η εικόνα του κ. Τσίπρα μετά το τέλος των συζητήσεων δεν θυμίζει σε τίποτα τον… άλλοτε χαμογελαστό πρωθυπουργό.



Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άγριος καυγάς Κυρανάκη – Κουτσούμπα για το ατύχημα με τον Προαστιακό στην Πάτρα: «Σου δώσαμε και αξία, θα παίξεις στα κανάλια»
Όπως είπε ο κ. Κυρανάκης, πέντε μέρες πριν, ο δήμαρχος της Πάτρας είχε λάβει μία επιστολή από το σωματείο μηχανοδηγών, που έλεγε ότι σε αρκετά σημεία χρειάζονται παρεμβάσεις του Δήμου
Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Δημήτρης Κουτσούμπας 6
Ένταση στη Βουλή ανάμεσα σε Λαζαρίδη και Λιακούλη: «Απαράδεκτο το σχόλιο περί "χουντικής" κυβέρνησης» - «Παρακολούθησε το μοντάζ της Ομάδας Αλήθειας»
Ο Μακάριος Λαζαρίδης αφού πρώτα χαρακτήρισε απαράδεκτη τη δήλωση της Ευαγγελίας Λιακούλη που έκανε λόγο για «χουντική» κυβέρνηση, κάλεσε τον ΠΑΣΟΚ να καταδικάσει το σχόλιό της
Ευαγγελία Λιακούλη - Μακάριος Λαζαρίδης