Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών 2015 – Το πρωτοσέλιδο του Guardian για τον Τσίπρα (ΦΩΤΟ)

Στα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα αναφέρεται το πρωτοσέλιδο του Guardian, αναφέροντας πως ο Αλέξης Τσίπρας κερδίζει και πάλι την εξουσία στη χώρα.

Οι βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου απασχόλησαν και πάλι κατά κόρον δεκάδες διεθνή και πρωτοκλασσάτα μέσα ενημέρωσης.

Μπορεί αυτή τη φορά το ενδιαφέρον να μην ήταν τόσο μεγάλο όσο στις προηγούμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ή στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, κάτι που φάνηκε από το γεγονός ότι οι απεσταλμένοι των ξένων ΜΜΕ στη χώρα ήταν σαφώς λιγότεροι, ωστόσο και πάλι η Ελλάδα είναι πρωτοσέλιδο.

“Syriza escapes dead heat to win power in Greece again” είναι ο τίτλος του Guardian τη Δευτέρα, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε το ντέρμπι των εκλογών και κερδίζει ξανά την εξουσία στην Ελλάδα.

Δείτε όλα τα Live αποτελέσματα εκλογών 2015

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αναστασία Γιάμαλη σε Άδωνι Γεωργιάδη για το βίντεο με τον γιατρό του Γενικού Κρατικού: Ακόμα το περιμένω, θα απαντήσετε στο ρεπορτάζ μας;
«Μα δεν ήταν καν μπροστά εκεί στον Δημήτρη Ζιαζιά τον γιατρό, αλλά ως μετρ των εντυπώσεων ο υπουργός προσπαθεί να τη γυρίσει την μπιφτέκα που λένε και στο χωριό μου», λέει η δημοσιογράφος
Αναστασία Γιάμαλη και Άδωνις Γεωργιάδης
21