Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών: Κανένα θέμα ηγεσίας στη ΝΔ

Το στίγμα της κατάστασης στο εσωτερικό της ΝΔ έδωσε η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη μετά το αποτέλεσμα των εκλογών και την ήττα του κόμματος με 7,5 μονάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ελληνικός λαός έδωσε στον κ. Τσίπρα την εντολή να εφαρμόσει το μνημόνιο που διαπραγματεύτηκε», τόνισε ο Ντόρα Μπακογιάννη φθάνοντας στα γραφεία της ΝΔ.
Η κ Μπακογιάννη ευχήθηκε καλή επιτυχία στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας πως ο ελληνικός λαός κατέταξε την ΝΔ στο ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως είπε η ΝΔ συντεταγμένη και ενωμένη θα ανταποκριθεί στο ρόλο αυτό .
Σε ερώτηση αν τίθεται θέμα ηγεσίας στη ΝΔ η κ. Μπακογιάννη είπε όχι.

Και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης νωρίτερα δήλωσε ότι η ΝΔ έδωσε την εκλογική μάχη με αξιοπρέπεια και πολιτισμένα.
Συνέχισε αναφέροντας ότι “το αποτέλεσμα διαμορφώνεται με πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και τον συγχαίρω γι αυτό. Τον Ιανουάριο κάποιοι νομίζανε ότι θα διαλυθούμε και ότι μας τελειώσανε. Δεν διαλυθήκαμε, αντίθετα παραμένουμε πυλώνας σταθερότητας”.

Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει θέμα αρχηγού στη ΝΔ απάντησε ότι “αυτά θα τα συζητήσουμε στην ώρα τους, προέχει ο σχηματισμός κυβέρνησης”.
Σε ερώτηση για το αν η ΝΔ θα συμμετάσχει σε κυβερνητικό σχήμα απάντησε “έχετε καμία πληροφορία;”, εννοώντας ότι η πρωτοβουλία είναι στον ΣΥΡΙΖΑ που είναι πρώτο κόμμα.

Δείτε όλα τα Live αποτελέσματα εκλογών 2015

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 6
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης