Αθλητικά

Το “τιμόνι” του Πανθρακικού στον Ελευθερόπουλο!

Με κάθε επισημότητα, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής, έχοντας στο πλευρό του -για βοηθό- τον Στέλιο Βενετίδη

Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει σε πάγκο ομάδας της Superleague μετά από περίπου δύο χρόνια απουσίας, όταν και έφυγε από τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο Πανθρακικός ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Άμεσος συνεργάτης του νέου μας προπονητή θα είναι ο Στέλιος Βενετίδης.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη και τον Στέλιο στην «οικογένεια» του Πανθρακικού και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα