Αθλητικά

Παίρνει Ρόβα από ΑΕΚ ο Άρης!

Στη Γ' Εθνική και τον Άρη αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Ρόβας, ο οποίος αποχωρεί από την ΑΕΚ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Ο πρώην, πλέον, μέσος της ΑΕΚ δε βρισκόταν στα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα κι αυτό το γνώριζε από την αρχή της σεζόν και πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Ωστόσο, δεν είχε καταφέρει να βρει κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί, ώστε να αποχωρήσει από την Ένωση.

Μετά την αλλαγή δεδομένων, όμως, στον Άρη, ο Ρόβας συμφώνησε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ενώ οι Θεσσαλονικείς φέρονται να ενδιαφέρονται και για τον Μάρκο Ντούνη, που ανήκει στην ίδια “συνομοταξία” με τον Ρόβα, όντας δηλαδή “κομμένος” από τον Δέλλα.

Έτσι, συνεχίζεται το μεταγραφικό ντεμαράζ του Άρη, ο οποίος χθες απέκτησε πέντε παίκτες (Ραούλ Μπράβο, Τζινάρ, Παυλίδης, Τάτος, Τσουμάνης) κι ανανέωσε με άλλους τέσσερις (Καλογέρης, Λιόνης, Γεωργιάδης, Σαμαράς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
ΝΒΑ και FIBA ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για ένα νέο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Έτοιμοι για συνομιλίες με υποψήφιες ομάδες
Η νέα διοργάνωση θα προσφέρει σε κάθε ομάδα από τα εγχώρια πρωταθλήματα που διεξάγονται υπό την αιγίδα της FIBA ​​στην Ευρώπη σε ετήσια βάση, με αξιοκρατικά κριτήρια ένα μονοπάτι πρόκρισης
ΝΒΑ και FIBA ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για ένα νέο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Έτοιμοι για συνομιλίες με υποψήφιες ομάδες