Πολιτική

Εκλογές 2015 – ΔΗΜΑΡ: Άλλοι για το ΠΑΣΟΚ εκκίνησαν κι άλλοι για τον ΣΥΡΙΖΑ

Στα δυο χωρίστηκε η ΔΗΜΑΡ με αφορμή τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. 111 στελέχη του κόμματος ακολουθούν τον... Φώτη Κουβέλη και επιλέγουν ΣΥΡΙΖΑ!

Με κοινή τους δήλωση, 111 στελέχη της ΔΗΜΑΡ απ’ όλη την Ελλάδα εκφράζουν την ανοιχτή διαφωνία τους για την εκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, ασκούν κριτική στην ηγεσία για αντιδημοκρατικές μεθόδους ξένες προς την ανανεωτική αριστερά και τη ΔΗΜΑΡ και θεωρούν ότι το τρίτο μνημόνιο αποτελεί παράγοντα σταθεροποίησης της πολιτικής και της οικονομίας στη χώρα.

Καλούν τα μέλη και τους οπαδούς της ΔΗΜΑΡ να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, ενώ τάσσονται υπέρ της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και δηλώνουν ότι αποχωρούν από την ΔΗΜΑΡ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέος γύρος έντασης με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο επίορκος Λαζαρίδης ο συκοφάντης», «είπες παιδεραστή τον Άδωνι Γεωργιάδη»
Για το θέμα ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε εξώδικα, ο Μακάριος Λαζαρίδης επιχείρησε να ενημερώσει τα μέλη της επιτροπής για τις νομικές ενέργειες και η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξερράγη για ακόμα μία φορά
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Παύλος Μαρινάκης: Ενημέρωση «Christmas edition» για χριστουγεννιάτικες ταινίες και το «αιώνιο» δίλημμα μελομακάρονο ή κουραμπιές
«Καλά Χριστούγεννα! Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος με όλο και περισσότερες ερωτήσεις στις οποίες να μπορούμε με στοιχεία να απαντήσουμε», ευχήθηκε ο Παύλος Μαρινάκης
Παύλος Μαρινάκης 5
Εξώδικο Γεωργιάδη σε Κωνσταντοπούλου: «Μήνυση και αγωγή αν δεν ανακαλέσει, με κατηγόρησε επίτηδες για παιδεραστία»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε πως εννοούσε τον Νίκο Γεωργιάδη, όμως ο υπουργός θεωρεί πως «το έκανε επίτηδες για να βλάψει την τιμή και την υπόληψή μου»
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
21
Νίκος Γιαννόπουλος για την επίθεση που δέχτηκε από τον Νίκο Παππά: «Ένιωσα δύο δυνατές γροθιές στο κεφάλι, ήταν πισώπλατο χτύπημα»
«Έπεσα κάτω και ούρλιαζα, εγώ δεν έχω προηγούμενα, ο Νίκος Παππάς έχει ανοίξει beef με πολλούς δημοσιογράφους» λέει ο Νίκος Γιανόπουλος
Νίκος Γιαννόπουλος
Νίκος Ανδρουλάκης: Κατέθεσα στη Βουλή ένα πλαίσιο έξι σημείων, κανείς δεν θέλει να κάνει Χριστούγεννα στα μπλόκα
«Ο εμπαιγμός των αγροτών συνεχίζεται. Χθες ο ΕΛΓΑ πήρε από τους λογαριασμούς τους τα ποσά των ασφαλιστικών εισφορών,  πριν τους πιστωθούν οι βασικές ενισχύσεις», είπε ο Ανδρουλάκης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην προσύνοδο των Σοσιαλιστών ηγετών στις Βρυξέλλες