Πολιτική

Ν. Φίλης: Θα έχουμε σύγκρουση αν δεν δεχθούν τη λίστα

Την εκτίμησή του ότι η Ελλάδα είχε κέρδη στη διαπραγμάτευση, αλλά και ότι η λίστα των ελληνικών προτάσεων θα γίνει αποδεκτή εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, λέγοντας ωστόσο ότι σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει σύγκρουση.

“Αν δεν τη δεχθούν τότε θα έχουμε πολιτική σύγκρουση. Θα είναι σαν να μη δέχονται ότι στην Ελλάδα έγιναν εκλογές και εξελέγη μια καινούργια κυβέρνηση…” είπε ο κ. Φίλης μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ συμπλήρωσε πως “το γεγονός ότι στο τελευταίο Eurogroup ο κ. Σόιμπλε βρισκόταν σε ξεχωριστό δωμάτιο για να κάνει διαπραγματεύσεις, δείχνει ότι για πρώτη φορά η Γερμανία δεν πέρασε αμαχητί την ορθοδοξία της”.

Σε ό,τι αφορά στις αντιδράσεις του Μ. Γλέζου ο κ. Φίλης ανέφερε:
“Ο σύντροφος Μανώλης Γλέζος εξέφρασε μια αγωνία από την αριστερή του τοποθέτηση. Δεν μπορεί να συμψηφιστεί με όσα λέει η Νέα Δημοκρατία, ούτε μπορεί να γίνεται εκμετάλλευση των δηλώσεών του. Κάνει λάθος με τις δηλώσεις του και αυτό θα αποδειχθεί σύντομα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή απάντηση ΥΠΑΑΤ σε Λιακούλη για την ευλογιά: Τα ίδια λέει και η Λατινοπούλου
«Ή δεν έχει διαβάσει τις απαντήσεις ή επιλέγει να τις αγνοεί» αναφέρει το υπουργείο, κάνοντας λόγο για επαναλαμβανόμενη παραπληροφόρηση σε ζήτημα με σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη
Τσιάρας μετά τη συνάντηση με τους αγρότες: «Η κοινωνία δεν μπορεί να συνεχίσει να ταλαιπωρείται»
Όπως ανακοίνωσε o Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, δεν θα απαιτείται πλέον ΑΤΑΚ για αγροτεμάχια κάτω των 20 στρεμμάτων, με τις επιδοτήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις να χορηγούνται με υπεύθυνη δήλωση
Τρακτέρ