Κόσμος

Καμένο πτώμα σε καμπίνα φορτηγού στο αμπάρι του Norman Atlantic

Δεν έχει τέλος η τραγωδία του Norman Atlantic. Ένα μήνα μετά το δυστύχημα οι ιταλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι στο κατάστρωμα τέσσερα του πλοίου εντοπίστηκε μέσα σε καμπίνα φορτηγού που κάηκε ολοσερώς ένα πτώμα

Ήδη η σορός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Μπάρι ώστε να υπάρξει νεκροψία, ενώ οι ιταλικές αρχές δεν αποκλείουν να υπάρχουν περισσότερα πτώματα στο εσωτερικό του πλοίου το οποίο ακόμη τόσο καιρό μετά δεν έχει ελεγχθεί πλήρως.

Το επόμενο βήμα στη σορό που εντοπίστηκε θα είναι η προσπάθεια αναγνώρισης, έργο πολύ δύσκολο, όπως διευκρινίζεται, λόγω της κατάστασης στην οποία έχει εντοπιστεί το σώμα.

Το σημείο που εντοπίστηκε η σορός ωστόσο κάνει τις αρχές να πιστεύουν ότι πρόκειται για έναν από τους οδηγούς φορτηγών που κοιμόταν στην καμπίνα του οχήματός του και δεν πρόλαβε να εγκαταλείψει το σημείο. Στην αναγνώριση θα βοηθήσει και το ίδιο το όχημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS