Πολιτική

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Κουράκος

Την πρόθεσή του να μην πολιτευθεί στις ερχόμενες εκλογές, ανακοίνωσε, ο μέχρι πρότινος βουλευτής της Νέας ΜΕΡΑς Γιάννης Κουράκος.

Σύμφωνα με τον κ. Κουράκο, ο οποίος στήριξε την υποψηφιότητα του Σταύρου Δημα, «τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεδίωξαν τις πρόωρες εκλογές, αγνοώντας τις συνέπειες που προκάλεσαν στη χώρα οι πρόωρες εκλογές του 2009 που και πάλι επιβλήθηκαν με την πρόφαση της προεδρικής εκλογής».

Και καταλήγει: Μέσα σε ένα τέτοιο πολιτικό περιβάλλον αβεβαιότητας και αστάθειας, θεωρώ ότι οι εκλογές της 25 Ιανουαρίου είναι επιζήμιες για τη χώρα μας και με αυτό το κριτήριο επέλεξα συνειδητά να μην είμαι υποψήφιος, εκφράζοντας έτσι την πλειονότητα των συμπολιτών μας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ- ΜΠΕ την ίδια στάση αναμένεται να τηρήσει και ο πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑς Χρήστος Ζωής, ο οποίος αύριο συγκαλεί την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος του, για να αποφασίσουν την οριστική τους στάση για τις επερχόμενες εκλογές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης
«Γαλάζιες» πιέσεις προς την κυβέρνηση να επανεξετάσει τον σχεδιασμό για την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων
Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας είναι ο 6ος από το κόμμα που πιέζει την κυβέρνηση για διορθωτικές παρεμβάσεις στο νέο πλαίσιο
O βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας
Επιστροφές προσφύγων στην Ελλάδα: «Είμαστε σε συνεχή διάλογο με την ελληνική κυβέρνηση» λέει εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών
Ως προς τη διάρκεια μιας τέτοιας διαδικασίας το γερμανικό υπουργείο απαντά ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να την προσδιορίσει χρονικά
Πρόσφυγες