Πολιτική

Εκλογές 2015: Ονόματα – έκπληξη στα ψηφοδέλτια επικρατείας των κομμάτων

Βγήκαν και πάλι οι λίστες με τα ονόματα. Αυτή τη φορά σε ό,τι αφορά στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κάθε κόμματος ενόψει εκλογών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πολλά ακούγονται, πολλά έχουν επιβεβαιωθεί, πολλά όμως ακόμη μένουν σε επίπεδο πληροφορίών και ως … είθισται όλοι μιλούν για εκπλήξεις.

Στη Νέα Δημοκρατία για ακόμη μια φορά ο Α. Σαμαράς ως την τελευταία στιγμή κρατά κλειστά τα χαρτιά του.
Βέβαιο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα είναι σε εκλόγιμες θέσεις οι συνεργάτες του Δ. Σταμάτης και Χ. Λαζαρίδης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι “παίζει” και το όνομα του Φ. Φράγκου, μια κίνηση που θα αποτελέσει νέο άνοιγμα του κόμματος προς τον χώρο των ενόπλων δυνάμεων.
Θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας διεκδικεί και ο Σ. Παπασταύρος αλλά και ο Α. Παπαμιμίκος, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποιο ηχηρό όνομα από τον χώρο του Πολιτισμού.

Στον ΣΥΡΙΖΑ όπου αναμένεται να εκλεγούν πέντε πρόσωπα τα ονόματα πάνε και έρχονται. Έντονη φημολογία υπάρχει για επιστροφή του Μ. Γλέζου από την Ευρωβουλή, ενώ “παίζουν” και ονόματα όπως του Π. Σκούρλετη, αλλά και των κυρίων Τσουκαλά και Χουντή. Επίσης ακούγεται το όνομα της Έλενας Ακρίτα, αλλά και των κυρίων Γαβρά, Γ. Κιμούλη αλλά και του κ. Βεργόπουλου.

Στο ΠΑΣΟΚ ακούγονται τα ονόματα των κυρίων Π. Ρήγα, Γ. Φλωρίδη, Π. Καψή και Κ. Πιερρακάκη με τα στελέχη του κόμματος να λένε ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να εκπέμψει με την επιλογή των προσώπων ένα σαφές μήνυμα, ειδικά μετά και την ίδρυση του κόμματος του Γ. Παπανδρέου.

Στο Ποτάμι έντονα ακούγονται ονόματα όπως των κυρίων Α. Μαλλιά, Γ. Παυλάκη, Β. Μαρκή και Π. Καρκατσούλη, με τον Σταύρο Θεοδωράκη να αναζητά μέσω των προσώπων αυτών την ανάδειξη των συμμαχιών του κόμματος και το εύρος της εκπροσώπησης όλων των τάσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΚΟ ΝΔ: Η απάντηση Μητσοτακη για εκλογές, η ρελάνς με τα ψηφοδέλτια, οι αιχμές και το «τσάμικο» – Όλο το παρασκήνιο
Με στόχο η «γαλάζια» παράταξη να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και όχι «μίζερης εσωστρέφειας», ο πρωθυπουργός κάλεσε τους βουλευτές σε ειλικρινή διάλογο, θέτοντας όμως σαφή όρια
Κυριάκος Μητσοτάκης
Συνταγματική Αναθεώρηση: Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση για τις προτάσεις Μητσοτάκη – «Καμία συναίνεση»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά, Ελληνική Λύση και ΝΙΚΗ κατηγορούν την κυβέρνηση ότι επιχειρεί αλλαγή ατζέντας και θεσμική «νομιμοποίηση» πολιτικών που ήδη έχει εφαρμόσει ή παραβιάσει
Ολομέλεια της Βουλής
Έτοιμη η διάταξη για επίσπευση ποινικής διερεύνησης υποθέσεων για πολιτικά πρόσωπα – Έως την Παρασκευή στη Βουλή από το υπουργείο Δικαιοσύνης
Προστίθεται νέο άρθρο στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που αφορά την επίσπευση της ανάκρισης και εκδίκασης αξιοποίνων πράξεων βουλευτών
Γιώργος Φλωρίδης 6