Πολιτική

Και ο Βασίλης Οικονόμου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ;

Άνοιγμα προς τα αριστερά κάνει η Συγγρού και μετά την Άτζελα Γκερέκου που ανακοίνωσε και επίσημα ότι προσχωρεί στη Νέα Δημοκρατία πληροφορίες θέλουν και τον ανεξάρτητο και πρώην βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Βασίλη Οικονόμου να βρίσκει μια θέση στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Ο επί χρόνια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια της ΔΗΜΑΡ σύμφωνα με τις πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Νέα Δημοκρατία.

Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο κ. Οικονόμου θα βρει μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας (σε εκλόγιμη θέση) του κόμματος και δεν θα κατέλθει όπως τα τελευταία χρόνια με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο κ. Οικονόμου είχε διαχωρίσει τον τελευταίο καιρό τη θέση του από τη ΔΗΜΑΡ και είχε μάλιστα στηρίξει την υποψηφιότητα Δήμα μετά τη δεύτερη ψηφοφορία στη Βουλή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των υπηρεσιών του Δημοσίου – Θα πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο
Η αξιολόγηση θα γίνεται την περίοδο Απριλίου - Μαΐου και την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου και θα αφορά υπηρεσίες του κεντρικού κράτου, ψηφιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης υπηρεσιών του Δημοσίου 12