Πολιτική

Ντόρα: Τι είπα με τον Καραμανλή

Σχεδόν μιάμιση ώρα κράτησε η συνάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Κώστα Καραμανλή και τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν πολλά.

Όπως είπε, η κα Μπακογιάννη με τον κ. Καραμανλη συναντιέται συχνά και συζητά.

«Συζητήσαμε την πρόταση που μου έκανε του τριμελές προεδρείο του ΟΑΣΕ ενόψει της κρίσης Ρωσίας – ΕΕ για να συμμετάσχω στο δεκαπεντεμελές συμβούλιο για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ουκρανία και την οποία θα αποδεχθώ», είπε η κα Μπακογιάννη.

Όταν ρωτήθηκε αν συζήτησαν τα εσωκομματικά θέματα της ΝΔ υποστηριξε: «δεν συζητήσαμε θεματα εσωτερικά της ΝΔ, προέχει η χώρα η οποία βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και πρέπει να κάνουμε οτι μπορούνε για να σωθεί».

Για το θέμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας η κ. Μπακογιαννη είπε: «είναι πάγια η θεση του κ. Καραμανλή».

Λίγο πριν το κατώφλι του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού πέρασε ο Κώστας Γκιουλέκας ο οποίος δήλωσε: «είναι σημαντικό να δούμε τα αίτια της ήττας και να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης. Πρέπει να γίνει διάλογος στο εσωτερικό της ΝΔ και σε αυτό το διάλογο δεν μπορεί να απέχει ο Κώστας Καραμανλής οποίος εγγυάται την ενότητα της παράταξης».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331