Πολιτική

Συγκλονισμένοι οι αρχηγοί των κομμάτων με το θάνατο της Κατερίνας Γκίκα

Βαθιά συγκλονισμένος για την απώλεια της δημοσιογράφου Κατερίνας Γκίκα, δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, εκφράζοντας συλλυπητήρια στους οικείους της.

Σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός τόνισε: “Είμαι βαθειά συγκλονισμένος γιατί ένας νέος και υπέροχος άνθρωπος, η Κατερίνα Γκίκα, έφυγε σήμερα από κοντά μας. Πενθούμε όλοι για τη μεγάλη απώλεια του εκλεκτού, δυναμικού και ακέραιου μέλους της δημοσιογραφικής οικογένειας. Όλοι όσοι τη γνωρίσαμε αισθανόμαστε βαθειά θλίψη που τη χάσαμε τόσο πρόωρα. Εκφράζω στους γονείς της και στις αδερφές της, σε όσους την αγάπησαν και βρέθηκαν δίπλα της, τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου”.

“Ήταν μια μαχητική δημοσιογράφος, όχι μόνο στην καταγραφή των κοινοβουλευτικών και πολιτικών εξελίξεων αλλά και στην προσωπική της ζωή, αντιμετωπίζοντας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με ακατάβλητη αγωνιστικότητα και ιδιαίτερο σθένος την περιπέτεια με την υγεία της” δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφανος Αναγνώστου, και πρόσθεσε: “Η Κατερίνα έδινε σκληρή μάχη και αγωνίστηκε μέχρι την τελευταία της στιγμή. Δυστυχώς, όμως έφυγε πολύ νέα”.

“Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα σήμερα τον θάνατο της Κατερίνας, μιας νέας γυναίκας που πάλεψε σκληρά και με θαυμαστή αξιοπρέπεια για τη ζωή της, τα τελευταία χρόνια”, δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκης, χαρακτηρίζοντας την Κατερίνα Γκίκα “έμπειρη κοινοβουλευτική συντάκτη, με ήθος και ευπρέπεια”.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι “η δημοσιογραφική οικογένεια έχασε ένα ξεχωριστό μέλος της, που έφυγε πρόωρα και που ξεχώρισε για την αγωνιστικότητα και τον δυναμισμό της”.

“Η Κατερίνα, που συνέδεσε το όνομά της με το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ, ξεχώρισε για την εργατικότητα, τον δυναμισμό και το ήθος της και έμεινε στις επάλξεις του δημοσιογραφικού καθήκοντος μέχρι την τελευταία στιγμή”, σημείωσε σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, το ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους της δημοσιογράφου και κοινοβουλευτικής συντάκτριας Κατερίνας Γκίκα, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ντοκιμαντέρ «Στο χιλιοστό»: Οι προεκλογικές υποσχέσεις Τσίπρα και το μυστικό ραντεβού με τον Γερμανό πρέσβη
«Φθηνό λαϊκίστικο σλόγκαν το θα καταργήσουμε τα μνημόνια με ένα νόμο», λέει ο τότε υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης
Ο τότε πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο βήμα της Βουλής
34
«Σφάζονται» ΠΑΣΟΚ και Καραμέρος για τις ανεξάρτητες αρχές: «Πιάνει πόρτα για τον χειμώνα» – «Κατανοώ, δύσκολη μέρα μετά τα όσα σας καταλόγισε ο Καστανίδης»
Η Χαριλάου Τρικούπη σήκωσε το γάντι και έκανε λόγο για προσωπικές επιθέσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη
Γιώργος Καραμέρος