Κόσμος

Σάλος για μια φωτογραφία! Η καλλονή που προκάλεσε εθνική οργή

Μια φωτογραφία της Μις Λίβανος με τη Μις Ισραήλ που συμμετέχουν στον διαγωνισμό Miss Universe έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις στη χώρα της.

Η κυβέρνηση του Λιβάνου έχει ξεκινήσει έρευνα για τη φωτογραφία του μοντέλου Saly Greige με την Doron Matalon.

Η selfie των δύο καλλονών από εμπόλεμα κράτη έχει προκαλέσει διεθνή κατακραυγή, με τη Saly Greige να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους.

“Από την πρώτη ημέρα της άφιξής μου για τον διαγωνισμό Miss Universe προσπαθούσα να αποφύγω να φωτογραφηθώ ή να έρθω σε επαφή με τη Μις Ισραήλ” σημείωσε σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ισχυρίστηκε μάλιστα πως η Μις Ισραήλ προσπάθησε αρκετές φορές να βγει φωτογραφία μαζί της προτού δημοσιεύσει τη συγκεκριμένη στο διαδίκτυο.

Στη φωτογραφία απεικονίζονται και οι δύο γυναίκες να ποζάρουν χαμογελαστές μαζί με άλλες διαγωνιζόμενες.

“Δεν με εκπλήσσει αλλά με λυπεί. Κρίμα που δεν μπορείτε να κρατήσετε την εχθρότητα εκτός του διαγωνισμού για 3 εβδομάδες από μια εμπειρία ζωής όπου έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε κοπέλες από όλο τον κόσμο και από τη γειτονική χώρα”, σημείωσε από την πλευρά της η Μις Ισραήλ.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τζίμι Κίμελ επιστρέφει την Τρίτη στο ABC μετά την κατακραυγή για το κόψιμο του «Jimmy Kimmel Live!»
Το θρυλικό Jimmy Kimmel Live! «κόπηκε» επειδή ο παρουσιαστής είχε κατηγορήσει την αμερικανική δεξιά πως εκμεταλλεύτηκε πολιτικά τη δολοφονία του συντηρητικού ακτιβιστή, Τσάρλι Κερκ
Ο Τζίμι Κίμελ 1
Το Ισραήλ κατεδαφίζει τα σπίτια των Παλαιστινίων που σκότωσαν έξι ανθρώπους στην επίθεση σε στάση λεωφορείου στην Ιερουσαλήμ
Μάλιστα το Ισραήλ είχε διατάξει την κατεδάφιση όλων των σπιτιών που χτίστηκαν χωρίς άδεια στην Κατάνα και την Κουμπέιμπα, πόλεις καταγωγής των δραστών
Το σημείο της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ 1