Κόσμος

Νταντά έδερνε και… έτρωγε το φαγητό του παιδιού που πρόσεχε! (VIDEO)

Οργή έχει προκαλέσει στην Αργεντινή η δημοσιοποίηση ενός video που δείχνει μια νταντά όχι μόνο να κακοποιεί ένα βρέφος το οποίο έπρεπε να προσέχει, αλλά και να του κλέβει το φαγητό και να το τρώει μπροστά του επιδεικτικά!

Το όνομά της είναι Ιβ Μανταράς και πιάστηκε στα πράσα όταν η μητέρα του παιδιού αποφάσισε να εγκαταστήσει κρυφή κάμερα για να δει τι γίνεται στο σπίτι της όταν ο γιος της μένει με τη νταντά της. Και αυτό που είδε, ξεπερνούσε κάθε φαντασία.

Το video δείχνει την 25χρονη να χτυπά στο πρόσωπο το 2χρονο παιδί, το οποίο κάθεται φοβισμένο στο ειδικό καρεκλάκι του. Και στη συνέχεια, παίρνει το πιάτο με το φαγητό του παιδιού, κάθεται στο τραπέζι και αρχίζει να τρώει, ενώ το πεινασμένο αγοράκι αναγκάζεται να την κοιτά να τρώει!

Η μητέρα του παιδιού είχε εγκαταστήσει κρυφή κάμερα στο σπίτι της και την είχε συνδέσει με το κινητό της. Αποφάσισε να βάλει κάμερα όταν οι γείτονες της αποκάλυψαν ότι συχνά άκουγαν τόσο το δίχρονο αγόρι όσο και το 10 μηνών αδερφάκι του να κλαίνε ενώ ήταν με τη νταντά τους!


Το video φυσικά έφτασε από τη μητέρα στην αστυνομία, η νταντά συνελήφθη και θα δικαστεί με την κατηγορία της παιδικής κακοποίησης.

Πηγή: Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα εντολή εκκένωσης στη Γάζα εν όψει χερσαίας επιχείρησης στου ισραηλινού στρατού - «Φύγετε τώρα», λέει ο Νετανιάχου
Ο ισραηλινός στρατός κατέστρεψε τη Δευτέρα ακόμη μία πολυκατοικία στη Γάζα -την τέταρτη σε διάστημα 3 ημερών- η οποία θεωρείται το τελευταίο προπύργιο της Χαμάς στην περιοχή
ισραηλινό τανκ
Το παραλήρημα του Τραμπ για την ενδοοικογενειακή βία: «Αν κάποιος έχει καβγαδάκι με τη γυναίκα του, λένε πως διέπραξε έγκλημα»
Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε πως τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας δεν θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνονται στις στατιστικές για την εγκληματικότητα. ισχυρίστηκε πως οι πολιτικοί αντίπαλοί του βάλθηκαν να παραφουσκώνουν τις στατιστικές για την εγκληματικότητα για να αμαυρώσουν την εικόνα του.
Ντόναλντ Τραμπ 1
Ο Εμανουέλ Μακρόν σε αγώνα δρόμου για να σώσει την πενταετία του μετά την πτώση της κυβέρνησης
Ο Εμανουέλ Μακρόν βρίσκεται αντιμέτωπος με μια αδύνατη εξίσωση: να βρει γρήγορα έναν πρωθυπουργό ικανό να κρατήσει τον δημοσιονομικό προσανατολισμό και να σώσει την πενταετία του αναλύουν η Figaro και η Le Temps
Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουελ Μακρόν