Κόσμος

Tου έκανε στοματικό στο Μετρό σε κοινή θέα!

Δεν σεβάστηκε τίποτα ένα ζευγάρι που επιδόθηκε σε ερωτικές περιπτύξεις σε κοινή θέα ενώ περίμενε το τρένο.

Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν το ζευγάρι που προκάλεσε την οργή των ανθρώπων που βρίσκονταν στην αποβάθρα και έβλεπαν τη γυναίκα να κάνει στοματικό έρωτα στον σύντροφό της.

Χρήστης του Massachusetts Bay Transport Authority (MBTA) της Βοστόνης που έπεσε πάνω στο ζευγάρι, τράβηξε φωτογραφία και την έστειλε στις αρχές μέσω Facebook.

“Αγαπητό MBTA, αντιλαμβάνομαι ότι έχεις οικονομικά προβλήματα και είναι δύσκολο να διατηρήσεις ένα “σπασμένο” σύστημα, αλλά οι φόροι μου θα έπρεπε να πηγαίνουν στις δυνάμεις ασφαλείας σας γιατί δεν θα έπρεπε να πέσω μπροστά σε έναν άντρα που του κάνουν στοματικό έρωτα”, σχολίασε.

Ο Richard Sullivan της ασφάλειας μεταφορών συμμερίζεται την αποστροφή της γυναίκας, σημειώνοντας πως είναι κοντά στο να εντοπίσουν τους ενόχους.

“Δεν πρόκειται να το ανεχτούμε. Στα 20 χρόνια προϋπηρεσίας μου στη δουλειά, δεν έχω συναντήσει ποτέ κάτι τόσο θρασύ όσο αυτό”.

Πηγή: Dailystar

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκτός νόμου ο ακροδεξιός σύλλογος «Βασίλειο της Γερμανίας» - Χειροπέδες στον «βασιλιά» και έφοδοι στα ακίνητά τους
Ο 59χρονος αυτοαποκαλούμενος βασιλιάς είχε καταδικαστεί σε 8 μήνες φυλάκιση για σωματική βλάβη ενώ παλαιότερα είχε εμπλακεί και σε υποθέσεις υπεξαίρεσης και τραπεζικής απάτης
Αστυνομικοί στη Γερμανία
Χάος από συγκρούσεις ενόπλων στην Τρίπολη της Λιβύης - «Μείνετε στα σπίτια της» η εντολή προς τους πολίτες
Οι συγκρούσεις, οι οποίες εκτυλίσσονται σε νότιους τομείς της πόλης, ξέσπασαν ανάμεσα σε ένοπλες ομάδες της Τρίπολης και αντίπαλες από τη Μισράτα, μεγάλη πόλη και λιμένα περίπου 200 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας
Σφοδρές συγκρούσεις στην Λιβύη
Το Playboy της Ουκρανίας κάνει αφιέρωμα στις γυναίκες που ακρωτηριάστηκαν ή τραυματίστηκαν από τον πόλεμο: «Είμαστε ζωντανές»
Το ειδικό τεύχος με τίτλο «Ομορφιά με σημάδια», περιλαμβάνει φωτογραφίες γυναικών -πολεμιστριών και καθημερινών ηρωίδων- που έμαθαν πως η ομορφιά δεν χάνεται από τραυματισμούς
Ουκρανό μοντέλο