Πολιτική

“Κόλλησε” η Βουλή από τα… μέλια Ζαρούλια – Μιχαλολιάκου (ΦΩΤΟ)

Αυτή τη φορά δεν φιλήθηκαν παθιασμένα στο στόμα. Ή τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν τους... έπιασε ο φωτογραφικός φακός. Αλλά και στη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν έλειψαν τα... χάδια ανάμεσα στην Ελένη Ζαρούλια και τον σύζυγό της, αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε πέντε ολόκληρες μέρες να δει τον προφυλακισμένο σύζυγό της. Η προηγούμενη φορά ήταν στην πρώτη ψηφοφορία. Άλλωστε εκείνος είναι στον Κορυδαλλό κι εκείνη σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Η κα Ζαρούλια είχε μαλλί… κομμωτηρίου και δεν μπορούσε να πάρει τα χέρια της από τον σύζυγό της, τον οποίο αγκάλιαζε και χαϊδευε.

Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός…








Φωτογραφίες: Eurokinissi – ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Καρυστιανού στο μπλόκο της Νίκαιας: «Το νέο κόμμα σύντομα θα διεκδικήσει την ψήφο της κοινωνίας» – Το μήνυμα προς τους αγρότες
«Ο μεγάλος αγώνας που ξεκίνησε με τη δικαίωση της κόρης μου έχει καταλήξει σε μία μάχη κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς σε ένα όραμα για μία ελεύθερη Ελλάδα»
Η Μαρία Καρυστιανού επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια Λάρισας
9
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
Στο σύντομο βίντεο στο TikTok, δεν έλειψε και μια χιουμοριστική νότα, καθώς πριν ξεκινήσει την τοποθέτησή του, αστειεύεται λέγοντας ότι πρώτα πρέπει να φτιάξει τα μαλλιά του
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
23
Ορκίστηκε ο νέος Μουφτής Διδυμοτείχου Εμίν Σερίφ – Ιστορική μέρα για την Πολιτεία και τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης
«Η ενότητα, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα και η κοινή μας προσήλωση στην ειρήνη και την ευημερία αποτελούν θεμέλιο για το μέλλον» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, και ο Μουφτής Διδυμοτείχου, Εμίν Σερίφ