Πολιτική

Στις 11:00 η συνάντηση του πατέρα του Ν. Ρωμανού με τον Α. Σαμαρά

Πηγαίνουμε με σεβασμό και χωρίς έπαρση να βρούμε μια λύση, δήλωσε ο δικηγόρος του Ν. Ρωμανού που ωστόσο είναι αντίθετος με αυτή τη συνάντηση με τον Α. Σαμαρά.

Ο δικηγόρος του Ν. Ρωμανού δήλωσε πως ο νεαρός έχει χάσει 19 κιλά και πλέον είναι “ένα μάτσο κόκαλα” και τόνισε πως ο πατέρας του πηγαίνει στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό χωρίς ανεδαφικά αιτήματα, αλλά σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια λύση ώστε να σωθεί ο νεαρός.

Ο ίδιος ο Ν. Ρωμανός πάντως δεν επιθυμεί αυτή συνάντηση, λέει ότι ο πόνος των γονιών του τους αναγκάζει να δουν τον πρωθυπουργό ο οποίος μάλιστα χθες κατά την ομιλία του για τον προϋπολογισμό μίλησε για ένα άτομο που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι καταδικάστηκε σε 15 χρόνια για ληστεία με καλάσνικοφ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5