Πολιτική

Μαξίμου σε Βενιζέλο: Μαζέψτε τον Γρηγοράκο!

Ενόχλησαν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Λεωνίδα Γρηγοράκου. Με το που έγιναν γνωστές υπήρξε αμέσως επαφή του Μεγάρου Μαξίμου με την Χαριλάου Τρικούπη.

Ο κ. Γρηγοράκος ζήτησε κυβέρνηση εθνικού σκοπού κάτι το οποίο αποκλείει η κυβέρνηση κατηγορηματικά.
Από το Μέγαρο Μαξίμου ζητήθηκε κοινή γραμμή όπως συμφωνήθηκε στην χθεσινή συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Εξάλλου λίγο μετά τις δηλώσεις Γρηγοράκου ο Δημήτρης Καρύδης με τηλεοπτική παρέμβασή του …άδειασε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γρηγοράκος ζήτησε «Κυβέρνηση ειδικού σκοπού ως εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης και ορισμό ημερομηνίας εκλογών ώστε να εκλέγει Πρόεδρος Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή».
Είπε επίσης ότι: «εδώ που φτάσαμε το ΠΑΣΟΚ τα συζητάει όλα προκείμενου να εκλέγει Πρόεδρος Δημοκρατίας».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο Breitbart: «Ο Τραμπ θα περάσει καλά στην Ελλάδα, είμαστε περήφανοι για τη φιλοξενία μας και ελπίζουμε να συμφωνήσει με το Ιράν»
Όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός για Τραμπ, Ιράν, Γάζα και τις έρευνες των Exxon Mobil και Chevron στην χώρα - Η συνέντευξή του στο Breitbart News, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Κυριάκος Μητσοτάκης 9
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για το «ντιλάρισμα» με τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όσο και αν πιέζεται από τις δημοσκοπήσεις, δεν πρέπει να ξεχνά τον θεσμικό του ρόλο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για διαστρέβλωση και πολιτική πίεση
Παύλος Μαρινάκης
Νέα σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – Μαξίμου για τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μαζεύει το χάσμα» απαντά στη ΝΔ η Χαριλάου Τρικούπη
Η αξιωματική αντιπολίτευση ανεβάζει εκ νέου τους τόνους, βλέποντας προσπάθεια εσωτερικής πυρόσβεσης στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις βολές κατά Σκέρτσου
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη