Πολιτική

Πληροφορίες NEWSIT: Διάγγελμα Σαμαρά σε λίγη ώρα!

- Πριν από λίγο μπήκε στο Μαξίμου το τηλεοπτικό συνεργείο για το διάγγελμα του Α. Σαμαρά
- Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού αναμένεται πως θα συνδέεται άμεσα με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας
- Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό μετά τις καταγγελίες από Χαικάλη και Καμμένο

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του NewsIt, επίκειται διάγγελμα από τον Πρωθυπουργό πολύ σύντομα.

Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται από δημοσιογράφο που είδε να περνάει τις πύλες του Μεγάρου Μαξίμου το τηλεοπτικό συνεργείο που θα ”τραβήξει” την παρέμβαση του Α. Σαμαρά.

Όλα δείχνουν πως το διάγγελμα σχετίζεται με την δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Με ενδιαφέρον όμως αναμένεται η τοποθέτηση του Α. Σαμαρά μετά τις καταγγελίες χρηματισμού του Χαικάλη, και ενώ αυτή τη στιγμή τόσο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, όσο και ο Π. Καμμένος δίνουν εξηγήσεις στην Εισαγγελία.

Συνεχής θα είναι η ενημέρωση από το NewsIt.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: «Πήραμε 36 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, τα χρήματα αυτά δεν θα είχαν επενδυθεί χωρίς επιτελικό κράτος»
«Μειώνουμε το δημόσιο χρέος της χώρας με τον ταχύτερο ρυθμό στην ιστορία οποιασδήποτε οικονομίας στον κόσμο», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 5ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα «Σύγχρονο Κράτος για όλους»
23
Σκληρή σύγκρουση στη Βουλή για υποκλοπές και Δικαιοσύνη: «Φύγετε, η χώρα δεν αντέχει άλλο» – «Δεν θα στήσουμε ΠΑΣΟΚοδικεία ή ΣΥΡΙΖΟδικεία»
Στη Βουλή μεταφέρθηκε σήμερα (28.04.2026) η πολιτική σύγκρουση για την υπόθεση των υποκλοπών, στον απόηχο της διάταξης του εισαγγελέα του...
Βουλή, Ολομέλεια 6